• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Çalışmıyor FiveM Crosshair Hack (GTA V)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhanrg2

Member
RC Point
0
Ekli dosyayı görüntüle 4929

Herkese selam dostlar, FiveM adlı Grand Theft Auto V sunucusuna Crosshair Hilesi kodlanmış, bunu sizlere sunmak istedim.
GTA V için basit bir ücretsiz hile: FiveM, ImGui menüsü aracılığıyla yapılandırma yeteneği ile oyununuza hazır bir manzara katacak. Hile kullanımı çok kolaydır ve bunun için yasaklanmayacaksınız. Dürbünün yarıçapını ve rengini değiştirebilirsiniz.
Kullanımı çok kolay.

Insert = Open Menu
F7 to close it.
F4 to toggle it ON/OFF.

Ekli dosyayı görüntüle 4930
[Hidden content]​
müq

fuuse

Member
RC Point
0

Herkese selam dostlar, FiveM adlı Grand Theft Auto V sunucusuna Crosshair Hilesi kodlanmış, bunu sizlere sunmak istedim.
GTA V için basit bir ücretsiz hile: FiveM, ImGui menüsü aracılığıyla yapılandırma yeteneği ile oyununuza hazır bir manzara katacak. Hile kullanımı çok kolaydır ve bunun için yasaklanmayacaksınız. Dürbünün yarıçapını ve rengini değiştirebilirsiniz.
Kullanımı çok kolay.

Insert = Open Menu
F7 to close it.
F4 to toggle it ON/OFF.

[Hidden content]​
thx man +

replay1926

Member
RC Point
0

Kullanımı çok kolay.

Insert = Open Menu
F7 to close it.
F4 to toggle it ON/OFF.

[Hidden content]​
+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...