fivemçökmesorunu

ensq_2

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
fivem hilesiniaçtıktansonra sunucuya girdim zaman bilgisayar çöküyor mavi ekran veriyor önceden yoktu böyle hileden sonra oldu sebebini bilen varsa yardımcı olsun
iki üç defadır böyle oluyor bilgisayar sistemide iyi kötü de değil

Osderda

>.....
Admin
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Merhaba, sorununuz için üzgünüz. Tüm sunucularda da bu sorun var mı? Hangi sunucuda oynuyorsunuz ve ne sıklıkla çöküyor.

Sizden hata döküm dosyalarınızı isteyeceğim;
c->Windows->MiniDump
klasörüne girin ve içerisinde ki tüm dosyaları masaüstüne kopyalayın ve bunları sıkıştırıp her hangi bir yükleme servisine yükleyip link üzerinden bana buradan gönderin.
İyi forumlar. geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

ensq_2

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Merhaba, sorununuz için üzgünüz. Tüm sunucularda da bu sorun var mı? Hangi sunucuda oynuyorsunuz ve ne sıklıkla çöküyor.

Sizden hata döküm dosyalarınızı isteyeceğim;
c->Windows->MiniDump
klasörüne girin ve içerisinde ki tüm dosyaları masaüstüne kopyalayın ve bunları sıkıştırıp her hangi bir yükleme servisine yükleyip link üzerinden bana buradan gönderin.
İyi forumlar. geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
şuanda sadece favede oldu birde başka oynadım sunucuda 1 kere oldu onun dışında şuan atmadı

Osderda

>.....
Admin
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
şuanda sadece favede oldu birde başka oynadım sunucuda 1 kere oldu onun dışında şuan atmadı
sorunun kaynağını bulmam için bana döküm dosyalarınızı atmanız gerekiyor. Bileşik bir durum var ise sorunu erken teşhis edip çözebilelim.

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
pack kullanıyorsan hile ile sıkıntı cıkartıyor bazen benimki donuyor ama mavi ekran yemiyorum pack degistir belki düzeldir