Forum git gide kötüleşiyor

TayfunGrgc

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Gayette Yararlı konular mevcut Forumda
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum. Özellikle konulara sırasıyla girip konuyla alakasız (mesaj kasmak amacıyla) bir sürü mesaj yazan üyeler var ve gördüğüm kadarıyla çoğuna herhangi bir ceza uygulanmıyor.

Fakat şu da var, bazı hilelere ulaşabilmek, kilidini açabilmek için üyenin belirli bir mesaj sayısına ulaşması gerekiyor. Bu yüzden üyelerin mesaj sayısı kasmada özgür olduğu bir platformda yetkililerin ceza uygulaması pek bir abes olurdu diye düşünüyorum. Bu mesajlara hakaret veya reklam içerikli mesajlar dahil değil tabii ki. O mesajları yazanlara ağır cezalar uygulanmalı ki raporlandığı zaman uygulanıyor.
10/10

ardaali33

Super Member
Konular
5
RC Point
0
kanka ben bayadır girmiyodum çok fazla spam mesaj atan ver 2021de girdim en son bilmiyorum yani temizlik olması lazım

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
Konular
3
Web sitesi
nolur.com
RC Point
0
Kendimce biraz haklılık payı var 3-5 tane spam yorumları raporladım hiçbir şekilde görü dönüş olmadı hayırlısı olur inşallah. Bende yorum kasıyorum valo için ama fikrim olmayan veya bilmediğim bir konuya saçma salak şeyler yazmıyorum.

Baverekin21_

Banned Member
RC Point
0
konulara tam olarak bakmamış sın o zaman gayet yardımcı olan insanlar la dolu konu da tam olarak beklentin ne acaba
bana bakarmısın sana birşey dicem herkesle böyle konusma hakkın oldugu icin seni seviyorum kendini hep böyle savun olurmu :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yok yaw deme öyle
ahahahaha beni güldürdünüz ya teşekkür ederim cok naziksiniz