Forumda Kullanıcı Rezaleti

Shutski

''Tedariksiz hacete giden domala domala taş arar''
Ultra Member
Konular
40
RC Point
0
Merhaba değerli forum sakinleri,
Forumda bir çok kullanıcının ve kendimin ağrımıza giden ve şikayet ettiğimiz , düzenlenmesine gerek duyduğumuz
bir konu var.

Forumda bulunan %70'lik kesimin Oyun Hileleri İçin Mesajlar attığını , attıkları mesajların konularımızla alakalı olmadığı
boş yorumların yapıldığı ÜYELİKLERİNİ ALDIKLARINDA FORUM'DA MESAJ ATMAYI BIRAKTIKLARI görülüyor.
bu kullanıcıların HİLELERİ yapan & emeği geçenlere saygısızlık olarak düşünüyoruz.

Bu konu hakkında
Haftalık en az 25 mesajı olmayan kullanıcıların hilelere erişememesini talep ediyoruz.

NeganTR

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Aynı şey olucak yine bence

canturkes232

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Haftalık 25 mesaj olduğu zaman daha kolaya kaçar atıyorum 1 saatte 25 mesajı kasar bütün hafta hiç birşey yapmadan hileyi kullanmış olur. düşüncem bu şekilde..

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Kesinlikle katılıyorum çok haklısınız!Umarım RC Yönetimi bu konunu dikkate alır.Ayrıca ben de sitede böyle mesaj/konu'lar gördüğümde raporluyorum.İstiyorsan ekip kurak RC Rapor Team diye :D Kural dışı mesaj/konu'ları raporlayalım.Adeta "Kural Dışı Mesaj/Konu Avcısı🏹" olalım!

benned

Dövüş klubüne hoşgeldiniz.
Super Member
Konular
31
RC Point
0
bence bunun üstünde birde 1 ay boyunca mesaj yazmayan kullanıcıların üyelik seviyesinin düşmesi aynı rütbeye geri gelebilmesi için üyelik seviyesine bağlı olarak en az 25 mesaj atması gerektiğini düşünüyorum hilelere bu kadar emek harcanırken 2-3 mesaj atıp giden insanlar hile için değerli saatlerini harcayan forum sahiplerine büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum en azından site aktifliği açısından bile bi etkisi olacağını düşünüyorum

KazımRichard

Banned Member
Konular
20
RC Point
0
bence günlük 5 mesaj gibi bir şey verilmeli çünkü haftalık mesajı tek günde kasabilşr