FREE HACK buldum acaba virüs varmıdır?

AtatürKK

Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun
Ultra Member
Konular
28
RC Point
0
merhabalar github dan lol sc buldum acaba virüs müdür nasıl anlarız
1705921582029.png
DropperX riskli bayağa oyüzden soruyorum​

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Fark ettiysen eğer, senin indirdiğin hile de "Stealer" var. Her gördüğün github sitesinden hile tarzı bir şey indirme. Hybrid Analysis sitesinden de bir tarat istersen. Mesela bak bende örnek olarak War Thunder hilesi indirdim güya. Ama çıkan şeye bir bak :D Ekran Alıntısı.PNG4.PNG
Bu da dosya içeriği oyunla pek bir çağırışım yapmadı.

2.PNG
Bu kişi ise indirdiğim dosyayı sayfaya upload eden bir soros. "Languages" kısmı seni yanıltmasın sakın. Her bilgisayar program yazılımı bilen kişi iyi niyetli değildir. 3.PNG
Bu şahıs da başka bir kullanıcı. Bot hesap açıp kendine 60 tane yıldız basmış. Sazan olanlar bu tuzağa kolaylıkla düşer. Bu 2 şahsın attığı dosyaların şifresi: 2024 zaten bariz buradan kaybediyorlar. Üzerine indirdiğim hile internette gerçekten free bir hile mi yoksa parayla satılan bir hile mi? Bunu da hesaba katmak lazım ki. War thunder hileleri parayla satılan hilelerden oluşuyor. Free sürümünü bulmak samanlıkta iğne aramaya benzeyecektir. Umarım senin için bilgilendirici olmuştur. Mesela örneğin senin bulduğun free hack hangi oyuna ait? Örneğin x oyununa ait. Peki bu x oyunun hileleri genellikle free den mi oluşur. Yoksa parayla satılan türden mi? Ya da her ikisi. Bunun üzerinden hareket edebilirsin her konuda.

Son düzenleme:

AtatürKK

Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun
Ultra Member
Konular
28
RC Point
0
Fark ettiysen eğer, senin indirdiğin hile de "Stealer" var. Her gördüğün github sitesinden hile tarzı bir şey indirme. Hybrid Analysis sitesinden de bir tarat istersen. Mesela bak bende örnek olarak War Thunder hilesi indirdim güya. Ama çıkan şeye bir bak :D Ekli dosyayı görüntüle 25277Ekli dosyayı görüntüle 25278
Bu da dosya içeriği oyunla pek bir çağırışım yapmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 25279
Bu kişi ise indirdiğim dosyayı sayfaya upload eden bir soros. "Languages" kısmı seni yanıltmasın sakın. Her bilgisayar program yazılımı bilen kişi iyi niyetli değildir. Ekli dosyayı görüntüle 25280
Bu şahıs da başka bir kullanıcı. Bot hesap açıp kendine 60 tane yıldız basmış. Sazan olanlar bu tuzağa kolaylıkla düşer. Bu 2 şahsın attığı dosyaların şifresi: 2024 zaten bariz buradan kaybediyorlar. Üzerine indirdiğim hile internette gerçekten free bir hile mi yoksa parayla satılan bir hile mi? Bunu da hesaba katmak lazım ki. War thunder hileleri parayla satılan hilelerden oluşuyor. Free sürümünü bulmak samanlıkta iğne aramaya benzeyecektir. Umarım senin için bilgilendirici olmuştur. Mesela örneğin senin bulduğun free hack hangi oyuna ait? Örneğin x oyununa ait. Peki bu x oyunun hileleri genellikle free den mi oluşur. Yoksa parayla satılan türden mi? Ya da her ikisi. Bunun üzerinden hareket edebilirsin her konuda.
bende o mantıkla ilerledim zaten github da paylaşılan hile den virüs olucağını bi tarattırıyım dedim zaten win32 felan backdoors gibi şeyler fırlıyor önümüze bunlar a çerez virüsler de diyemeyiz eniyisi reality cheats dan devam ama ben bu orb walker olayı nedir bilmiyorum ne işe yarıyo felan random skil attıyor bende :d

Alifby1

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
virüs vardır bence knk ben bilgisayara format atmadan önce crab game giriyordum çok ısınıyordu şimdi format attım
hiç bir şeyi yok

umitberkay

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
bende o mantıkla ilerledim zaten github da paylaşılan hile den virüs olucağını bi tarattırıyım dedim zaten win32 felan backdoors gibi şeyler fırlıyor önümüze bunlar a çerez virüsler de diyemeyiz eniyisi reality cheats dan devam ama ben bu orb walker olayı nedir bilmiyorum ne işe yarıyo felan random skil attıyor bende :d
kanka sc konusunda yardım ederim 2 tane sc biliyorum bedava parasız 1 cisi dereceliye çok girdirmiyor 2 cisi banlatmıyor

Worrex

INC.
Legend Member
Konular
17
RC Point
0
Bir hile için bilgisayarini riske atma bence. Onun yerine daha güvenilir ve bilindik hileler kullanın.