wolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor
ben giriş yapabılıyorumwolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor
Bugün osderda ile aynı hata üzerine bakındık bakalım çalışmalar yapacak düzeltilir muhtemelen gerekli bilgileri almış çözülür umarımwolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor
kanka bende gırıyom ama sorunsuz dıyemem mesala envanterdekıler kullanılmıyoben giriş yapabılıyorum
Ustam Demelerine Göre Adminler Herşeyi Sorunsuz Şekilde Düzelteceklermiş Bu Sefer Kesin Yapıyor Sanmıyorum Bukadar Kişi wolftü bekliyor 1500 yakın kışi bekliyorwolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor
Cok Şükür Yarabbım Sonunda Gerekli Bilgiler Gitti Yoneticiye Ay Allahım Cok Mutlu Oldum Yarabbim ya Cok ŞükürBugün osderda ile aynı hata üzerine bakındık bakalım çalışmalar yapacak düzeltilir muhtemelen gerekli bilgileri almış çözülür umarım
Allahın İzniyle Bizde Girecegiz 1500 Kişi Bekliyor Yöneticimiz Admin Duyduklarımı Söylüyorum Sadece Vazla Bi bilgim Yok Ama Bütün Sorunları Kokten Halledecek İnşalla Siz Girin Oynayın Alla Büyüktür Bizde Gelecegiz Ben 7 Gündür Giremiyorum Ama Olsun Beklicem Sabırlı Bi Şekildekanka bende gırıyom ama sorunsuz dıyemem mesala envanterdekıler kullanılmıyo
sitede wolftü hilesi mi var ?wolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor
Eski nesil işlemcilerden dolayı kaynaklanan bir sorunmuş çözülecek üzerinde çalışılıyorAllahın İzniyle Bizde Girecegiz 1500 Kişi Bekliyor Yöneticimiz Admin Duyduklarımı Söylüyorum Sadece Vazla Bi bilgim Yok Ama Bütün Sorunları Kokten Halledecek İnşalla Siz Girin Oynayın Alla Büyüktür Bizde Gelecegiz Ben 7 Gündür Giremiyorum Ama Olsun Beklicem Sabırlı Bi Şekilde
Evt Kanka Oh Be Sonunda Acıklama Yaptı Admin Bey Bizde Gire Bilicez Sonunda Oh Be Şükürler Olsun AllahımEski nesil işlemcilerden dolayı kaynaklanan bir sorunmuş çözülecek üzerinde çalışılıyor
ben giriyorumwolftü bu gece yarısı yapılan güncellemeye rağmen oyuna girmeden atıyor hala beklemede dediğinde launcheri açıp kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz beş aradan 10 saniye geçer geçmez otomotik hem hile hem oyun kapanıyor oyuna girmeden atıyor