GeForce Now, Türkiye'de Beta Erişimine Açıldı

Hilal

Ultra Member
Topics
49
Solutions
9
Reaction score
199
RC Point
0
Bulut üzerinden sayısız oyunu oynayabileceğiniz GeForce Now'ın Türkiye ön kayıtları başladı. Ülkemizde 3 farklı noktada sunucusu bulunacak
Nvidia'nın bir süredir yurt dışında kullanımda olan, geçtiğimiz günlerde Turkcell'le gerçekleştirilen ortaklık sonucunda ülkemizde de hizmet vermeye başlayan bulut üzerinden oyun oynama platformu GeForce Now'ın Türkiye ön kayıtları başladı. Ücretsiz ve Premium sürümleri bulunan GeForce Now, özellikle bilgisayarları yüksek performans isteyen oyunları kaldırmayan oyuncular için büyük kolaylık sağlayacak. Üstelik oynamak istediğiniz oyunu indirmek zorunda kalmadan doğrudan oynamaya başlayabileceğinizi hatırlatalım.

Gameplus.com.tr üzerinden ön kayıt yapabileceğiniz GeForce NOW, 15 Şubat - 15 Mart tarihleri arasında kapalı betada olacak. Bu 1 aylık süreçte sorunlar giderildikten sonra 15 Mart'ta tüm kullanıcılar bu platforma erişim sağlamaya başlayacak. Yapılan açıklamaya göre Nvidia GeForce Now'ın Türkiye'deki sunucuları ilk aşamada İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunacak.

1613427274657.png

GeForce Now'a nasıl ön kayıt yapılır?​

1613425904683.png

Adım #1: Buradan GAME+ resmi sayfasına girin,
Adım #2: Sağ üstten Kaydol/Giriş Yap butonuna tıklayın,
Adım #3: Açılan sayfada HızlıGiriş ile Kaydol/Giriş Yap butonuna tıklayın,
Adım #4: Eğer Hızlı Giriş hesabınız yoksa yeni bir hesap açın, varsa giriş yapın.

1613427278959.png

GeForce Now ne zaman tüm kullanıcılara açılacak?​

1613426231517.png
GeForce Now, 15 Mart 2021 tarihinde Türkiye'de hizmet vermeye başlayacak.

1613427298565.png

GeForce Now'ın ücretsiz sürümü olan BASIC Nedir

1613426371284.png
Herhangi bir güçlü donanıma sahip olmadan internetiniz aracılığı ile oyunlar oynayabileceğiniz GeForce Now'ın ücretsiz olan BASIC sürümü, her oyuncuya 1 saatlik oturum süresi sunuyor.
1613427312928.png

GeForce Now'ın ücretli sürümü olan Premium Nedir ?

1613426938615.png
Türkiye'ye gelen GeForce Now'ın Premium sürümünde uzatılmış oturum süresi bulunacak. Ücretsiz sürümü kullanan oyuncuların aksine beklemeden oyunlara girebilecekken destekleyen oyunları olduğundan çok daha iyi gösteren RTX teknolojisi de Premium paketi ile birlikte kullanılabilecek.

leopix

Banned Member
Topics
5
Reaction score
61
RC Point
0
Ücretsiz versiyonu olacak mı konuda okuduğuma göre olacak
peki hergün sadece 1 saat mi oynayabileceğiz ? ücretsiz versiyonda

peri3504

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
0
RC Point
0
Hocam benim HATIRLADIĞIM KADARIYLA sadece 1 saatlik kullanılabilecek. Yani gün gün değil 1 seferlik diye hatıyrlıyorum. Yanlışım varsa affola. İyi forumlar dilerim

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Topics
81
Solutions
563
Reaction score
1,746
RC Point
0
günlük 1 saat değil bende free kullanıyorum süren bitince bidaha sıraya girebiliyorsun

peri3504

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
0
RC Point
0
Arkadaşlar ben yeni indirdim şimdi valhala veya cyperpunk oynamak istiyorum. Oyunada mı para vermem lazım yoksa premiuma geçince hepsine mi erişebileceğim

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Topics
81
Solutions
563
Reaction score
1,746
RC Point
0
Arkadaşlar ben yeni indirdim şimdi valhala veya cyperpunk oynamak istiyorum. Oyunada mı para vermem lazım yoksa premiuma geçince hepsine mi erişebileceğim
oyunu satın alman lazım sırasız girmek istiyorsan geforce now founders alman lazım

Mamirays

Confirmed Memb.
Topics
4
Reaction score
7
RC Point
0
1 saat in sonunda sistemden atıyor tekrar bağlınıyorsun

Hilal

Ultra Member
Topics
49
Solutions
9
Reaction score
199
RC Point
0
1 saate 1 çık gir yapmak zorundayız diye biliyorum. fakat premium sürümde sınırsız.