Gelir Eşitsizliği ?

Astryx

Ultra Member
Konular
51
RC Point
0
Şu dönemde aşırı bir gelir eşitsizliği var kimi hiçbirşey yapmayıp kadınlığını kullanarak milyonlar kazanıyor kimisi hayatını bir ev bir araba için asgari ücrete heba ediyor.
Benim üzüntüm kendimden çok diğer gençlere zamanında sigortasız bile çalışmış olan bir kardeşiniz olarak şuan şükür bir şekilde attım kendimi dipten ama çoğu insanın buna fırsatı olmuyor ot gibi yaşıyorlar.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum Yanıtlarınızı bekliyorum.

SLOWL.

the25md

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Varlık içinde yokluk çekiyoruz kanka klasik tr işte başka ne beklenirki kadın erkek eşitliği diyolar işlerine gelince kadınız biz diyenler var daha ne dicenki

107ahmet

Super Member
Konular
1
RC Point
0
fakir daha fakir zengin daha zengin oluyor bunun çözümü gelire göre vergilendirmektrn başka bi şey değildir

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Şu dönemde aşırı bir gelir eşitsizliği var kimi hiçbirşey yapmayıp kadınlığını kullanarak milyonlar kazanıyor kimisi hayatını bir ev bir araba için asgari ücrete heba ediyor.
Benim üzüntüm kendimden çok diğer gençlere zamanında sigortasız bile çalışmış olan bir kardeşiniz olarak şuan şükür bir şekilde attım kendimi dipten ama çoğu insanın buna fırsatı olmuyor ot gibi yaşıyorlar.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum Yanıtlarınızı bekliyorum.

SLOWL.
kanka inan o kadarkatılıyorum ki eskiden istediğimiz gibi harcyabiliyorduk şimdi paramız var hacayamıyoruz

osmanbey06

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Maalesef emekle kazanç arasındaki bağ koptu. Bir tarafta haksız ve kolay kazançlar, diğer tarafta temel ihtiyaçları için ömür tüketen gençler var. Senin kurtulmuş olman harika ama sistem çoğu insanı 'hayatta kalma' döngüsüne hapsediyor. Adalet duygusunu sarsan, çok üzücü bir tablo.

efes1

Active Member
RC Point
0
Kullanıcı, emek ve kazanç arasındaki dengesizliğe dair derin bir hayal kırıklığı yaşıyor. Sosyal adaletin sağlanamadığı bir düzende, gençlerin gelecek kaygısı gütmesini ve fırsat eşitliği bulamamasını oldukça içten ve sitemkar bir dille ifade etmiş

Astryx

Ultra Member
Konular
51
RC Point
0
Maalesef emekle kazanç arasındaki bağ koptu. Bir tarafta haksız ve kolay kazançlar, diğer tarafta temel ihtiyaçları için ömür tüketen gençler var. Senin kurtulmuş olman harika ama sistem çoğu insanı 'hayatta kalma' döngüsüne hapsediyor. Adalet duygusunu sarsan, çok üzücü bir tablo.
Evet gerçekten üzülüyorum emekle kazanç arasındaki fark kalktı sözü çok doğru önceden emek + para ile azda olsa birşey sahibi olbiliyordun 22.000 tl şu devirde hiçbirşey birde ülkemizde ben fakirlik olduğunu sanmıyorum sadece birileri doğru adımları atamıyor :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

fakir daha fakir zengin daha zengin oluyor bunun çözümü gelire göre vergilendirmektrn başka bi şey değildir
evet çok doğru çalıştığım vakit bir bodro gelirdi mail e örnek veriyorum iş veren bana sigorta hariç 50.000 TL maaş veriyordu elime 37.000 geçiyordu şirketteki yöneticidende aynı yüzdelik kesinti oluyordu banada ama ben 37 alıyorum o 137 :)