beyler 22 yaşındayım ne iş yapabilirim sizce güzel getirisi olan bir iş tavsiyeniz nedir?
peki yazılıma nerden başlamalıyım ne gibi bir program yazılımı öğreneblirim tam tamına bir program yapmak için veya yazılım gerektiren birşey yapmam için öğrenme süreci nedir ve bildiğiniz ytlerde eğitim öğreten kanallar varmı sağolun teşekkürler şimdidenYazılım öğrenerek kendini geliştirerek bu yolda ilerleyebilirsin.
Elinin altında internet mevcut araştırarak öğrenerek bilgi sahibi olduktan sonra çalışmalarına başlayabilirsin.
aynen burda öyle reisbu devirde yapacaksan illegal işlere yöneleceksin artık legal işlerle doğru düzgün para kazanmak çok zorlaştı
hangi dili öğreneceksen önce o dilin genel kavramlarını, genel fonksiyonlarını öğrenmek sanırım en iyisipeki yazılıma nerden başlamalıyım ne gibi bir program yazılımı öğreneblirim tam tamına bir program yapmak için veya yazılım gerektiren birşey yapmam için öğrenme süreci nedir ve bildiğiniz ytlerde eğitim öğreten kanallar varmı sağolun teşekkürler şimdiden
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
aynen burda öyle reis
sıfırdan öğrenmem lazım dil felan bilmiyorum hangi dil en çok iş yaparsa kazanç varsa onu öğrenmek olur ilk seçeneğimhangi dili öğreneceksen önce o dilin genel kavramlarını, genel fonksiyonlarını öğrenmek sanırım en iyisi
Arkadaşımız doğruj söylüyor,1 milyon istihdam a gir devlet destekli yazılım bilişim eğitimi veriliyor oradan kendini geliştirebilirsin ve geliştirdikten sonra devlet sana onaylı heryerde geçen bilişim sertifikası veriyorYazılım öğrenerek kendini geliştirerek bu yolda ilerleyebilirsin.
Elinin altında internet mevcut araştırarak öğrenerek bilgi sahibi olduktan sonra çalışmalarına başlayabilirsin.
peki bu yazılımı nerde görüyoruz 1 milyon istihdam nedir ? 1 milyon kişiye iş olanağını yeni duydum sizden sağolun ama bu yola ilerlemek için buraya nasıl girebilirimArkadaşımız doğruj söylüyor,1 milyon istihdam a gir devlet destekli yazılım bilişim eğitimi veriliyor oradan kendini geliştirebilirsin ve geliştirdikten sonra devlet sana onaylı heryerde geçen bilişim sertifikası veriyor