GÖNÜL İŞLERİ YARDIM EDİN

doctorbey

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
Selam agalar 1-2 aydır konuştuğum birisi var ve temiz birisi gibi görünüyor yaşım 21 ve kızla ciddi şeyler yaşanır gibi ama kız uzun ilişkiden çıkalı daha kısa süre oldu ve ara ara friendzone yiyorum napmalıyım sizce bana bi yol gösterin help

ChivasFree

Super Member
Topics
1
Reaction score
18
RC Point
0
herşeyin başında cinsellik gelir eve atmaya çalış gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır

doctorbey

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
knk bence bulaşma
kanka ama uzun süredir yalnızım hayatımda birisi olsun istiyorum artık
Post automatically merged by the system:

herşeyin başında cinsellik gelir eve atmaya çalış gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır
cinsellik ne alaka aga ya valla düşününce bile üzüldüm ama bilmiyorum haklı da olabilirsin

doctorbey

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
arkadaşlar biriniz akıl versin la konu bi üste çıksın gerçekten napıcam napmalıyım hiç bilmiyorum :(

hasanarca21

Super Member
Topics
2
Reaction score
5
RC Point
0
arkadaşlar biriniz akıl versin la konu bi üste çıksın gerçekten napıcam napmalıyım hiç bilmiyorum :(
Kardeşim benim bırak sevmeyi sevilmeyi para kazanmaya bak sen sonra görürsün nasıl sevildiğini acı ama gerçek bu filmlerde dizilerde değiliz hiçbir kız parasız erkeğe bakmaz sevmez

doctorbey

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
Kardeşim benim bırak sevmeyi sevilmeyi para kazanmaya bak sen sonra görürsün nasıl sevildiğini acı ama gerçek bu filmlerde dizilerde değiliz hiçbir kız parasız erkeğe bakmaz sevmez
agam be para konularına hiç girme 21 olduk hala işsiziz anasını satayım