Görev yöneticisinde bulunan bu programlar nedir?

EnesALLEN

Active Member
Topics
10
Reaction score
3
RC Point
0
Bunların ne olduğunu bilen var mı dosya konumunu aç diyorum ama basılmıyor

Attachments

• Örn1.PNG
    Örn1.PNG
    43.4 KB · Views: 89

promete26tr

Active Member
Reaction score
2
RC Point
0
Utweb torrentin digerini bilmiyorum virüs olsa bile adamlar başlangıç kisminda gosterecek kadar aptal değildir acemi birinden virus yemediysen

lilfroxyx

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
1
RC Point
0
üsteki exe nin rat oldugunu düşünüuorum alttaki de utorrent web indirmişsin arkada çalışıyor alarak duruyor

KIRALLEO145

Super Member
Topics
7
Reaction score
9
RC Point
0
Kaspersky ile tarattım ve kaldırdım fakat halen orada duruyor
Sana şöyle açıklayayım dostum o ekran görüntüsündeki exe programları genelde hile ve bir kişinin bilgisayar sızmak için kullanıyorlar sende eyer onlar aktif ise biri tarafından bilgisayarın kontrol yada bilgisayarına kokten erişebilir sana önerim bilgisayarındaki bilgileri ordan alıp bilgisayar sıfırlaman öneririm senin için dahada güvenli olur yardımcı olabildiysem mutlu oldum👍👍

EnesALLEN

Active Member
Topics
10
Reaction score
3
RC Point
0
Sana şöyle açıklayayım dostum o ekran görüntüsündeki exe programları genelde hile ve bir kişinin bilgisayar sızmak için kullanıyorlar sende eyer onlar aktif ise biri tarafından bilgisayarın kontrol yada bilgisayarına kokten erişebilir sana önerim bilgisayarındaki bilgileri ordan alıp bilgisayar sıfırlaman öneririm senin için dahada güvenli olur yardımcı olabildiysem mutlu oldum👍👍
Tam tarama yapıp kaldırıp yeniden başlatınca oradan kalktı sanırım tamamen kurtuldum 2. bir tarama yapıp göreceğim teşekkürler.