Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antivirüs programlarını devre dışı bırakın ve kurcalamayı da kapatın. oyunu tam ekran pencereli modda oynayın ayrıca mümkünse grafikleri kısın. iyi forumlar.
antivirüs programlarını devre dışı bırakın ve kurcalamayı da kapatın. oyunu tam ekran pencereli modda oynayın ayrıca mümkünse grafikleri kısın. iyi forumlar.
oyun içi performansından kaynaklı pc kaldırmama gibi bir sorunun olabilir dostum. yapabileceğim bir iş yok, kusuruma bakma yardım edemeyeceğim. iyi forumlar.
oyun içi performansından kaynaklı pc kaldırmama gibi bir sorunun olabilir dostum. yapabileceğim bir iş yok, kusuruma bakma yardım edemeyeceğim. iyi forumlar.
oyundan atmanın başka sebebi ne olabilir diye düşünüyorum ama genelde bu tarz yüksek kapasiteli oyunların atmasının tek sebebi güç kaynaklı ya da yeterlilik olmadığı için anlık fps droplarından kaynaklı oluyor iyi forumlar dilerim.