Günlerdir kullandığım Wolftü hack'de sorun.

srtkrgz

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Merhaba öncelikle iyi geceler dilerim, günlerdir wolftü'ın Hack'ini kullanıyorum ancak bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda (güncelleme için) böyle bir hata almaya başladım, bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim ancak sorun aynı şekilde devam ediyor yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Ekli dosyalar

• Desktop Screenshot 2024.12.21 - 01.43.13.55.png
    Desktop Screenshot 2024.12.21 - 01.43.13.55.png
    146.2 KB · Görüntüleme: 28

Mühürdar

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Bende problem yok baskan sorunsuz kullanıyorum. Restart atmayı dene bilgisayara anti virüs felan indirdiysen onları sil bir şey sürücünün yüklenmesini engelliyor.

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
Merhaba öncelikle iyi geceler dilerim, günlerdir wolftü'ın Hack'ini kullanıyorum ancak bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda (güncelleme için) böyle bir hata almaya başladım, bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim ancak sorun aynı şekilde devam ediyor yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Dostum Merhaba Sana Şöyle Anlatayım Bir Süre Bende Kullanmamıştım sebebi anti virüs kalıntıları yüzünden bununda tek çözümü format ben format atmadan hiçbir türlü çözemedim bana yardımcı olanlarda oldu onlarda çözemedi pc ni kontrol et virüs programı varsa sil eğer yoksa kalıntılar kalmış seninkindede çözümü format

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
bende bayadır kullanıyorum ama böyle bi sorunla karşılaşmadım

stevealex47

Super Member
Konular
7
RC Point
0
clienti silip tekrar yüklemen gerekir daha once benimde karşıma böyle sorun cıktı denedim düzeldi