son zamanlarda hayatım pek iyi gitmiyor depresyondayım (psikiyatris tarafından onaylı olarak) ama hayata karşı mücadeleyi bırakmamak şart ee sizin hayatınız nasıl gidiyor
geçmiş olsun kral bende öyle vallason zamanlarda hayatım pek iyi gitmiyor depresyondayım (psikiyatris tarafından onaylı olarak) ama hayata karşı mücadeleyi bırakmamak şart ee sizin hayatınız nasıl gidiyor
Aleykümselamiyi abi selamın aleykum öncelikle aleykumselam
Ama bak aramızda fark var seninkinin kanıtı varmı benimkinin kanıtı var ben ilaç kullanıyorum bunun içingeçmiş olsun kral bende öyle valla
son zamanlarda benimde aynı hocam büyüdükçe dertler artıyor bu hayatı azda olsa unutturucak şeylerle uğraşmaya çalışıyorum bendeson zamanlarda hayatım pek iyi gitmiyor depresyondayım (psikiyatris tarafından onaylı olarak) ama hayata karşı mücadeleyi bırakmamak şart ee sizin hayatınız nasıl gidiyor
Aynısını yaşıyorumortalama hocam yat kalk iş yat kalk iş hep aynı mantıkta ilerliyor
geçmiş olsun hocam aynısı vallaAynısını yaşıyorum
Tek çözüm uyku diğer her şey iğrenç geliyor hayattason zamanlarda benimde aynı hocam büyüdükçe dertler artıyor bu hayatı azda olsa unutturucak şeylerle uğraşmaya çalışıyorum bende