Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

hayat zevk vermiyor

reu1n

Ultra Member
Topics
7
Reaction score
25
RC Point
0
Seni üzen durum sadece 5 sapız diye belirttiğin kısım sana tek tavsiyem bir insandan sevgi şevkat bekleyeceğine o sevgiyi kendinde ara . İyi Forumlar

AlfaBurak

Ultra Member
Topics
191
Reaction score
35
RC Point
0
bir çoğumuz bu durumda en büyük nedenide gelecek kaygısı ne oalcak nasıl olacak gibi şeyler... negatiflikler insanı hayattan soğutuyor ve teknoloji insanı büyük etkiliyor. Örnek sosyal medya kullanan biri hep mutlu anını paylaşıyor ve sen bunu görünce diyorsun o mutluda ben niye değilim o her şeyi elde etmişte ben neden yapamadım diye diye bilinç altına alttan alttan gire gire kendine ve hayat küsüyorsun. bir de şöyle şey var insanın yaşı büyüdükçe hayattan zevk almıyor. ben çocukluğuma dönmek isteyen biri olarak çocukluğuk zamanlarımı deli gibi özlüyorum çünkü o zamanalar hayat toz pembeydi yaş ilerledikçe sorumluluklar + dertler arıyor.. ASLINDA BU YAŞLARIMIZ BİR DAHA GERİ GELMEYECEK UFAK TEFEK ŞEYLERİ KAFAYA TAKMAMA LAZIM BİRAZ OLUŞUNA BIRAKMAK LAZIM...

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Topics
26
Solutions
1
Reaction score
46
RC Point
0
peki 5 sap olmanızın bu konuyla bi alakası var mı
belki sevgilimiz olsa daha eglenceli bir hayat yaşayabiliriz diye düşünüyorunm.

xShinexy

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
dostum hayatın zevk vermediği zamanlardan herkes geçer (tabi baban milyarder değilse :D) ama sonuç olarak uzun zaman sonra dalga konusu olur bu dönemler karşına güzel teklifler çıkar olmayacak şeyler değil.