Hayatım döngüye sardı

Buraksahinpk

Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
sabah işime gidip eve geliyorum hiçbirşey yapmıyorum döngüye girdim çıkamıyorum tavsiyelerinizi istiyorum
ne hayattan tat alıyorum ne bişi oluyo herşey saçma geliyo bi yanım herşeyi bırak diyo bi yanım pes ettirmiyo kafam çok dolu

FoolArcana

Active Member
RC Point
0
dostum seni çok iyi anlıyorum aynı dönemden bende geçmiştim ama pes etmek gerçekten bir çözüm değil sadece arkandakileri üzersin yeni insanlarla tanış gidip hayatta hiç yapmam dediğin şeyleri yapmaya çalış senin için çok daha iyi olacağına inanıyorum

urasdll

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Hocam çalıştığınız iş nedir bu yaşta çalışmanız çok güzel şahsen evde asosyal bir biçimde oturup 7/24 pc başında olmaktan örnek alabileceğim bir şey tabi bir yanınız bırakıp her şeyi rahat takılmak istiyor fakat işe iten şeyleri benimle paylaşır mısınız

Buraksahinpk

Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
Hocam çalıştığınız iş nedir bu yaşta çalışmanız çok güzel şahsen evde asosyal bir biçimde oturup 7/24 pc başında olmaktan örnek alabileceğim bir şey tabi bir yanınız bırakıp her şeyi rahat takılmak istiyor fakat işe iten şeyleri benimle paylaşır mısınız
makine kalıp bölümünde olup cnc operatörüyüm şuan işe iten şey ise kendimi geliştirip mesleğimde güzel bir yer edinmem en çok korktuğum şey olduğum yerde saymak o yüzden devam ediyorum