hdd soru soruyorum

mert64

meto derler
Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
wd güvenlik disk 250 gb hdd nasıl bır dısk alsam sıkıntı cıkarırmı 3 5 oyun yuklıycem sadece

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
62
RC Point
0
Tamam 3-5 Oyun yükliceksin ancak hangi oyunlar örnek olarak bunları belirtirsen yardımcı olmaya çalışalım.

Balotelli9

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
öyle bi hata yapma bence çünkü bende hdd var fazla bi işe yaramıyo hatta herşeyi 100 olan hdd bile arasıra sıkıncı çıkarıyo oyunlarda bi işe yaramaz gta yı hikayelimi onican bilemem ama bendede bf1 var hic iş yapmıyor

serseri 05

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Bu devirde 1tb SSD en az okuma yazma hızı yazma hızı 3000 mbs olmalı okuma hızı 2800 mbs olmalı harddisk ek depolama yapabilirsin offline oyunlar için ve yaptığın işleride yapabilirsiniz ssd için online oyun oynayabilirsiniz.

qweqweqwewq

Active Member
RC Point
0
bence ssd almalısın oynayacağın oyunlar online olduğu için genelde hızlı olmaz pek açılma süresi falan ssd + hdd kullanıyorum offline yada düşük oyunları hdd kuruyorum.

gsgs08

Active Member
RC Point
0
en azından m2 ssd 500gb tercih etsen wd sn570 modeli kullanıyorum 2 senedir 1k tlye almıştım ama harici olarak 1tb hdd mevcut bende bütçene göre takıl 500gb yetmediği yerde silip bişiler yüklemen gerekebilir özellikle rekabetçi oyunları ssd ye kurman lazım ama hikayeli vs oyunlar oynayacaksan onları hdd kurabilirsin