Hesap Kilitli. Riot Hesabında Şüpheli Eylemler Tespit Ettik Yardımcı Olurmusunuz

squixls

Confirmed Memb.
Konular
29
RC Point
0
karşıma böyle uyarı çıktı ne yapmam lazım 1700918847184.png

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Hesabınızı farklı insanlarla paylaşmanız sonucu bu sorun ortaya cıkar veya hesabı satın aldıysanız hesabın sahibi geri çekmeye calısmıs olabılır

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Yüksek ihtimal ile hesabın başka birisinin eline geçti ve o kişi de hesabı eline geçirmek için ticket gönderdi ve başarısız oldu. Riot'un sayfasından giriş yapıp, ticket gönder. Hesabı ne zaman açtığın, hesap da kaç vp olduğunu vb. gibi sorular soracak bunları hatırlamaya çalış.

haekc

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Hesabını 3. Kişiler ile paylaşmanın sonucunda gelen bir hata. 1 Defa yaşamıştım :D o günden sonra bir daha paylaşmadım kimse ile hesabımı arkadaşım 1 el atsın 2 el atsın diye verdiysen riot games algılamıs farklı girişi o da başkalarına verdiyse olmustur ya da satın aldıgın kisi birkaç kişiye daha satmıştır öyle biliyorum

squixls

Confirmed Memb.
Konular
29
RC Point
0
Hesabını 3. Kişiler ile paylaşmanın sonucunda gelen bir hata. 1 Defa yaşamıştım :D o günden sonra bir daha paylaşmadım kimse ile hesabımı arkadaşım 1 el atsın 2 el atsın diye verdiysen riot games algılamıs farklı girişi o da başkalarına verdiyse olmustur ya da satın aldıgın kisi birkaç kişiye daha satmıştır öyle biliyorum
ne yapmalıyım

burak12321

Super Member
Konular
8
RC Point
0
hesabını baskalarıyla paylasmadıysan hesabın calinmistir mail falan varsa degistir sifre

Kadir945

Super Member
Konular
8
RC Point
0
destek talebi gönderin çalındı diye veya siz bilerek başkasına verdiyseniz bilemem