• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

hiçbir hileyi açamıyorum

Tahacik123123

Super Member
Geri Döndü İlk Çözüm
Konular
16
RC Point
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2 yıllık reality cheats serüvenimin tümünü internet kafelerde geçirdim ve artık evimde bir bilgisayarım oldu lakin realui loaderi sorunsuz bir şekilde indirip kurmama rağmen wolftü hilesini hiç bi şekilde aktifleştiremiyorum herhangi bir hatada almıyorum tek yazı hile başlatılamadı şeklinde bir yazı geliyor eğer sorunun kaynağını bilsem buraya yazmadan kendim halletmeye çalışıcaktım virüs programlarının hepsi net bi şekilde kapalı bunda adım kadar eminim lütfen yorum kasmak için boş boş cevapler vermeyin sizden yardım istiyorum bu sorunun nedeni nedir ve nasıl halledilir

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 Sharer II Sharer III İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım
Konular
202
RC Point
0
Hile 32 bit sistemler de çalışmıyor.

Meo06

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Win sürümün ve bit sistemi hile için önemlidir karşılaştıgın hataları ekran görüntüsü alıp buraya paylaşman yeterli olacaktır yeni bilgisayarın hayırlı olsun İyi formlar

Vortex_TR

Premium Member
Geri Döndü İlk Çözüm
Konular
42
RC Point
0
kk windows Defender kapat yada olmyorsa 32 bit çalışmyor 64 bit indir oyununu

mertaliq

Super Member
Konular
7
RC Point
0
format ile sistemi 64 bit e yükseltmeyi dene ve windows11 de çalışmıyor denendi onaylandı

Matez

Super Member
İlk Çözüm
RC Point
0
Windows sürümün ve 32 bit ise acılmıyordur üzgünüm :(