Hile açmadığım hesabım ban yedi(A Valorant Classic)

Ü

Üye silindi 43636

Smurf hesabımda macro açtım ve o hesabım 3 gün - 1 hafta gibi bir sürede ban yedi bende o hesap ban yediğinde main hesabıma geçtim ve HİLESİZ oynadım fakat o hesabımda aynı sürede ban yedi şimdi riot'a anlatsak açmazlar muhtemelen ama sizlere de bir sormak istedim sizce ne yapmalıyım?

Çözüm
Hileyi (macro) bilgisayarınızdan tamamen sildiğinizden emin olun ve tekrar deneyin. Eğer yine ban yerseniz bilgisayarınızda HWID banı bulunmaktadır. Bunu kaldıramazsınız. Valorant'a ticket atıp banınızın ne zaman açılacağını öğrenebilirsiniz.

Emirtymz01

Confirmed Memb.
RC Point
0
VALORANT PROBLEMS BENDEDE ÇOK OLDU KAPALI BETADAN BERİ OYNUYORDUM 15KLIK HESABIM GİTTİ 3K LIK GİTTİ VALORANT DAHA ÇIKMADI SAYIN VALORANT HALA BETADA KALDI BENCE HALA YAPAMADILAR BENCE BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ SÖYLÜYORUM ÇARLARI ZTN ÇOK BOŞ YAPTILAR YOK JETT'İN ULTİSİNDE TÜM BIÇAKLARI ATMA YOK FLN HEPSİ BOŞ OLDU YANİ BENCE REYJNA OYUNUN ALLAHIYDI AMK NE GÜZEL REYNA HEMEN ALMAYA ÇALIŞIRDIK KAPIŞIRDIK AMK ŞİMDİ REYNA EN GÜÇSÜZLERİ OLDU AMK SARMIO AGA BOZDULAR

salih121

Active Member
Konular
1
RC Point
0
kardeşim başka oyun için veya valorant için skin changer açtıysan vanguard bunu farip ban atmış olabilir yada bilgisayarında vürüs vardır büyük ihtimalle

babici3131

Active Member
RC Point
0
açmazlar aga yanısı bendede oldu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

şanslısın gene la