Hile dosyalarını temizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuriderman0

Super Member
Konular
83
RC Point
0
Dün Valorantın hilesini ilk defa açtım ve kulandım 4 hesap banlattım main hesabıma giriş yapmak istiyorum valorantın hile dosyalarını silmek istiyorum yardım edermisiniz ?

baybici123

Active Member
RC Point
0
aga eset veya malwarebytes kullan kalkmıyorsa güvenli modda dene oda olmazsa pc ye format at yapacak bişey yok

reqazz

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
iyi bir defender yukle o zaten temizler diye dusunuyorum ama yinede dosyaları kontrol et tarama yaptıktan sonra

Ü

Üye silindi 43636

Dostum kendi hesabına format atmadan kesinlikle girme ban yersin hile direkt oyunun dosyalarına işliyor benim başıma geldi bıçaklı hesabım ban yedi

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Anti-Virüs ile tüm 3. parti programları sil, temp, %temp%, prefetch gibi yerleri de temizle. Emin olmak istiyorsan temizinden format ile.

hxmburgxr

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Kanka iyi bir anti-virüs programı yükle tehdit olarak algılayacaktır sonra kaldır de ve bu kadar. İyi günler dilerim.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 10
Konular
81
RC Point
0
RealUI üzerinden fps boosterı çalıştırısanız hile kalıntılarını ve çerezleri temizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...