Esp kısmında adamların bazılarını göstermiyor onun yerine itemleri esp olarak gösteriyorCyber hunter'a daha fazla içeriğin gelmesi gerekmiyor çünkü oyunu oynayan yok, botlar dışında.
Ayrıca ESP de gayet iyi çalışıyor.
bende oyundan atıyor hemen nedenCyber hunter'a daha fazla içeriğin gelmesi gerekmiyor çünkü oyunu oynayan yok, botlar dışında.
Ayrıca ESP de gayet iyi çalışıyor.
İlerleyen günlerde bir yama getirilebilir, ne kadar istek gelirse o kadar hızlı olur.Esp kısmında adamların bazılarını göstermiyor onun yerine itemleri esp olarak gösteriyor
VE aim kitlenirken item esp kutusu olarak gördüğü için aim ona aliyor sadece hafif bir esp güncelleme çok iyi gelir çünkü emin olun bu oyunu oynayan herkes genellikle cyber hunter tercih ediyor ancak sezon güncellemeleri ve yama yaptiklari için esp gei de kalıyor ben sadece bir öneri ve yorum yaptım herhangi bir kötüleme vesayre yapılmamıştır
Konu ve cevap için teşekkürler siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tekrar teşekkürler
bu oyunu ciddiye alan az kişi var evet haklısın ama bu oyunu ciddiye alanlar var ben gibi