Duyuru Hile istediğiniz oyunlar

manga45

BU BENİM KENDİ YOLUM
Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
battledield 5 düşmanın yerini görme hilesi olsa bile yeterli

karayre

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Cyber hunter'a daha fazla içeriğin gelmesi gerekmiyor çünkü oyunu oynayan yok, botlar dışında.

Ayrıca ESP de gayet iyi çalışıyor.
Esp kısmında adamların bazılarını göstermiyor onun yerine itemleri esp olarak gösteriyor
VE aim kitlenirken item esp kutusu olarak gördüğü için aim ona aliyor
sadece hafif bir esp güncelleme çok iyi gelir çünkü emin olun bu oyunu oynayan herkes genellikle cyber hunter tercih ediyor ancak sezon güncellemeleri ve yama yaptiklari için esp gei de kalıyor ben sadece bir öneri ve yorum yaptım herhangi bir kötüleme vesayre yapılmamıştır
Konu ve cevap için teşekkürler siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tekrar teşekkürler
bu oyunu ciddiye alan az kişi var evet haklısın ama bu oyunu ciddiye alanlar var ben gibi

Commando

Super Member
Konular
11
RC Point
0
ilk önce rainbow u açsanız iyi olur bu arada
bence steam pubg olur gibi

bilobaha969

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
abi hilelerinizi 3 aydır kullanıyorum ve şunu söyleyebilirimki bir çok ücretli hilelere taş çıkartıcak şekilde işinizi yapıyorsunuz ve size sırf destek olmak için hergün 10-15 kez sizin siteden reklamlara giriyorum ama sizden tek bir şey rica ediyorum acaba rainbow six hilesi ne zamana hazır olur ?

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Esp kısmında adamların bazılarını göstermiyor onun yerine itemleri esp olarak gösteriyor
VE aim kitlenirken item esp kutusu olarak gördüğü için aim ona aliyor
sadece hafif bir esp güncelleme çok iyi gelir çünkü emin olun bu oyunu oynayan herkes genellikle cyber hunter tercih ediyor ancak sezon güncellemeleri ve yama yaptiklari için esp gei de kalıyor ben sadece bir öneri ve yorum yaptım herhangi bir kötüleme vesayre yapılmamıştır
Konu ve cevap için teşekkürler siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun tekrar teşekkürler
bu oyunu ciddiye alan az kişi var evet haklısın ama bu oyunu ciddiye alanlar var ben gibi
İlerleyen günlerde bir yama getirilebilir, ne kadar istek gelirse o kadar hızlı olur.

manga45

BU BENİM KENDİ YOLUM
Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
black desert online bu oyuna hile yaparsanız on numara olur. hem hilenin çıkmasını isteyen talipte çok bence