Duyuru Hile istediğiniz oyunlar

alper80

Active Member
RC Point
0
Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.

RC YÖNETİM
efendim başarılar diliyorum umarım çok iyi yerlere ulaşılır gittikçe şuanda öyleyiz orası ayrı konu benim görüşüm Rust hayatta kalma oyununa hile gelmesini çok istiyorum parayla satıyorlar hepsi teşekkürler.

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
reyiz paladins hilesi güzel olabilir ben oyunu 2017 de oynuyordum ama cok hilesi vardı veya bana öyle geliyorda olabilir 2 3 özellikli bile olsa bi hile güzel olur cok kullanan olmaz cünkü turkiyede overwatch ve paladins benzeri oyunlar pek sevilmiyor birde ganshi impact a hile yapamazsınız dimi

Drenated

Legend Member
Konular
454
RC Point
0
efendim başarılar diliyorum umarım çok iyi yerlere ulaşılır gittikçe şuanda öyleyiz orası ayrı konu benim görüşüm Rust hayatta kalma oyununa hile gelmesini çok istiyorum parayla satıyorlar hepsi teşekkürler.
Gerekli araştırlamaları yapacağım.

berat0q10

Member
RC Point
0
Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.

RC YÖNETİM
METİN2

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Forumumuzda bulunan hileleri değil, forumumuzda olmayan oyun hilelerini dilemenizi istiyoruz.
Örn: Metin2, Zulu, PUBG Mobile, TF2, GTA 5 vs.