valo colorbot iyi olurdu
wolftü KURT ENVANTER LAZIMMSelam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
dostum ben bir ara sins of solar empire 2 nin mod menüsünü çıkarmıştım projeyi çıkardım değişiklik yapmak isteyince temelden bozdum onun için sizler yapabilir kategorilere eklerseniz hileler bölümde seviniriz eğer yardım gerekiyorsa benim mantığımla yaptığım menüyü projeyi çıkarmış olduğum taslağı konuşabiliriz d is corddan ? <3Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
ALLAH İÇİN wolftü KURT ENVANTERSelam gençler,