Duyuru Hile istediğiniz oyunlar

TLLH

Karanlıktaysan, gölgen bile seni yalnız bırakır.
Ultra Member
Konular
21
RC Point
0
İyi günler kolay gelsin şu anda piyasada rocket league ile ilgili hile göremiyorum skin changer vardı oda tek steam için çoğu kitle epicgames üzerinden oynuyor eğer rocket league ile ilgili birşey çıkarırsanız çok tutar kolay gelsin

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
İyi günler kolay gelsin şu anda piyasada rocket league ile ilgili hile göremiyorum skin changer vardı oda tek steam için çoğu kitle epicgames üzerinden oynuyor eğer rocket league ile ilgili birşey çıkarırsanız çok tutar kolay gelsin
Tutacak gibi görürsek, belki de oyunun hilesini çıkartabiliriz; fakat yeterince hit alamayacağım kadar oynanıyorsa, güncel bi hile bulup yine de koyabiliriz; ama hileyi kendimiz kodlamayız.
Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

honzxsa

Active Member
Konular
6
RC Point
0
Fivem de executor yapabilirseniz güzel olur çünkü genellikle çok pahalı oluyor tabiki sizinde para kazanmanız gerek kendinize göre yaparsanız bence iyi olur

RAMSEY

Member
RC Point
0
Selam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.

RC YÖNETİM