oguzhanreis22
Confirmed Memb.
Geri Dönüşünüz İçin Teşekkür Ederim.Kitlesi henüz tam olarak büyümüş bir oyun değil.
Geri Dönüşünüz İçin Teşekkür Ederim.Kitlesi henüz tam olarak büyümüş bir oyun değil.
Rainbow Six SiègeSelam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
RC YÖNETİM
valorant skin changerSelam gençler,
Hilesini yapmamızı istediğiniz oyunları aşağıda belirtirseniz seviniriz. Aynı zamanda bu oyunun hilesini yaparsanız sizlere katkı sağlar dediğiniz görüşleriniz varsada belirtmekten çekinmeyiniz. Sizlerin görüşleri bizler için çok kıymetli bunu unutmayın.
RC YÖNETİM
valorant ı düzeltseniz çok güzel olur mesala wall hack gibi şeyler getirseniz çünkü herkez çok istiyo bence yeni valorant kek yeniden kodlayın ve şu anki kek size ait deil glbSelam gençler,
RC YÖNETİM
Brawl StarsSelam gençler,
RC YÖNETİM