Hilede hata alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brucelee

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
failed to hook, please restart your PC and try again or upgrade your windows version=bu hatayı neden alıyorum?

Çözüm
Kaspersky, malwarebytes, feceit ac, avg, avast v.b. Anti virüs yazılımı kullanıyorsanız bu yazılımları silin pc yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.(bu seçenekler yoksa aşağıda ki kodları deneyin) (https://prnt.sc/cyUg8JMl0kye)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t...

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Kaspersky, malwarebytes, feceit ac, avg, avast v.b. Anti virüs yazılımı kullanıyorsanız bu yazılımları silin pc yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.(bu seçenekler yoksa aşağıda ki kodları deneyin) (https://prnt.sc/cyUg8JMl0kye)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Çözüm

brucelee

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
    • reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Format attım sorun düzeldi teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...