Hileler Neden Güncellenmiyor?

gotoslp

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Merhaba,
Bu kanala üye olduğum dan bu yana popüler hileler genellikle çok uzun zamandır ya güncelleme olarak bekletiliyor, çalışmıyor. 1 ay aktif oluyor tekrar çalışmıyor sebebi ban yememek için güncelemeye alıyoruz derseniz biz zaten fake hesaplar ile giriyoruz kimsenin main karakteri ile gireceğini düşünmüyorum. Onun için ne zaman girsem %90 güncelleme veya aktif değil ile karşılaşıyorum.

trtrkral

Super Member
Konular
10
RC Point
0
toplu güncelleme gelicek diye biliyorum

Son düzenleme:

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
hilelerin gelemesinin sebebi oyunlara bağlı oyun güncelleme alırsa hilede güncelleme alır ne kadar büyük güncelleme o kadar uzun sürer hilenin gelmesi .d
banner pp 4.gif

asvor123

Super Member
Konular
10
RC Point
0
wolftü h1lesi kullanıyom geçen yıl vip güncellendi bişeyler eklendi ve ban yememek için güncellemeye giriyorlar

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
hilelerin gelemesinin sebebi oyunlara bağlı oyun güncelleme alırsa hilede güncelleme alır ne kadar büyük güncelleme o kadar uzun sürer hilenin gelmesi .d
Ekli dosyayı görüntüle 25684
Hilelerin güncellenmeme sebebi oyunlara gelen güncelleme ile alakalı değil. Her oyuna gelen güncelleme sonrası tekrar hileye güncelleme atılması gerekmektedir fakat şuan yönetim ekibimiz hile güncellemelerini arka plana alıp forumu güncelliyorlar ve Detected olan Loaderimizin yerine daha safe ve Valorant gibi oyunlardan Loader kaynaklı yasaklanmayı engellemek için unDetected Loader yapımına zaman ayırmaktadır. Sabırlı bekleyişiniz için teşekkürler iyi forumlar.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
Hilelerin güncellenmeme sebebi oyunlara gelen güncelleme ile alakalı değil. Her oyuna gelen güncelleme sonrası tekrar hileye güncelleme atılması gerekmektedir fakat şuan yönetim ekibimiz hile güncellemelerini arka plana alıp forumu güncelliyorlar ve Detected olan Loaderimizin yerine daha safe ve Valorant gibi oyunlardan Loader kaynaklı yasaklanmayı engellemek için unDetected Loader yapımına zaman ayırmaktadır. Sabırlı bekleyişiniz için teşekkürler iyi forumlar.
İnşallah mod istediğimiz gibi olur emeğinize sağlık

Worqian

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
dostum hileleri yapmak o kadar kolay değilki ztn adamlar yapmaya çalışıyo kolay olsaydı cs2 ye skin changer getirirlerdi fakat işte cs2 tamamen değiştiği için biraz zor en fazla bir kaç güne olur diye düşünüyorum

nellogix

</> | · UIX Cheats Founder
Ultra Member
Konular
5
Web sitesi
discord.gg
RC Point
0
Hokus pokus yaparak güncellenmiyor birader hileler

Gidemezdim

Ultra Member