Blackzonee
Confirmed Memb.
YA KARDEŞİM 2 HAFTA OLDU HİLELER NEDEN GÜNCELLENMİYOR BU SİTE KURUCULARI NEREDE UYUYORLARMI NEDEN GÜNLERDİR GÜNCELLEMİYORSUNUZ KİMSE KALKIP SESİNİ NİYE CIKARMIYOR
Yapan kişi çok bilir. Bu yüzden bilmediğin konuları karıştırmagezen mi cok bılır gören mi ?
sanırsam yazılan konuları okumadınız yazılım 3 cesıt yazılır bazende farklı windowslarla yazılır bunu anlatmam zor ve uzunHileleri güncellemekten kastın yeni özellikler eklenmesi diye düşünüyorum fakat senin bilmediğin de bir şey var hilelerle özellik çeşitliliğinden daha önemli olan şey undetected ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor olmasıdır bunu göz önünde bulundurarak istediğin yorumu yapabilirsin.
siz sanırım para kazanmak ıstemıyorsunuz acelenız yok ozaman metın2 kapatılınca kazanmaya baslarsınızYapan kişi çok bilir. Bu yüzden bilmediğin konuları karıştırma
Dostum onlan bunun ne alakası var discord gir yöneticilerin visual studio bulunduğu saate bak. Sonra gel konuş.sanırsam yazılan konuları okumadınız yazılım 3 cesıt yazılır bazende farklı windowslarla yazılır bunu anlatmam zor ve uzun
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
siz sanırım para kazanmak ıstemıyorsunuz acelenız yok ozaman metın2 kapatılınca kazanmaya baslarsınız![]()
ben saaate bakmam hıle calısıyormu dıye bakarım tsk ederım ılgınız ıcın ıyı gunler efendımDostum onlan bunun ne alakası var discord gir yöneticilerin visual studio bulunduğu saate bak. Sonra gel konuş.
İyi günler fazla boş boğaz gerek yok yoksa ikimizde ban yiyeceğizben saaate bakmam hıle calısıyormu dıye bakarım tsk ederım ılgınız ıcın ıyı gunler efendım
kardeşim benim ben bu sitede 3 yıldır aktifim binlerce hesabım kapandı. site böyle bekleterek sitede aktiflik kazanıyor hergün daha çok kazanıyorlar. bir hileyi ben kendim bile yazarım bu sitenin on tane admini vardır çok mu zor bi hile yapmak sence ?Siz hileleri güncellemek kolay sanıyorsunuz ama düşündüğünüz gibi olmuyor. Adamlar hile'nin fixlenen yanlarını düzeltmek için 3-20 saat harcıyor bilip bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayınız
Tamam bana bir tane yaz oyun pubg istediklerim ESP, Aimkardeşim benim ben bu sitede 3 yıldır aktifim binlerce hesabım kapandı. site böyle bekleterek sitede aktiflik kazanıyor hergün daha çok kazanıyorlar. bir hileyi ben kendim bile yazarım bu sitenin on tane admini vardır çok mu zor bi hile yapmak sence ?