Hilem i sildim ama valorant yinede ban atıyor

Lxnard

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Hile ile oynayıp ban yedim sonra hileyi kompile sildim ama yinede ne kadar hesap açıp girdiysem 1-2 el sonra ban yiyor ve aslı HWID ban değil hesap banı atıyor pc sıfırlamak dışında bir çözüm varmıdır

Troxen

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
delay banı diyorlar sanırım tam bilmiyorum ama format + bios update yapıp geçirenler var

Lxnard

Super Member
Konular
6
RC Point
0
knk hwid ban yemişsin 4 ay sonra kalkar
knk yemedim yeni hesap açıyorum 2-3 el sonra geri banlıyorlar
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

delay banı diyorlar sanırım tam bilmiyorum ama format + bios update yapıp geçirenler var
hwıd yedim sandım yeni hesap açmayı denedim 2-3 el sonra geri ban yiyorum bu hep böyle oluyo

dediğin gibi olmuş kendi pc me monütör alınınca ordan sıkıntı çıkmaz diye umuyorum

Troxen

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
bendede aynı şey var çok fazla denedim bakalım ne olucak birşey bulursan söyle şuan denediğimle 1 unranked maçındayım hala ban yemedim

FoolArcana

Active Member
RC Point
0
kankam delay ban yemişsin düzgün bir spooferla sorunu çözebilirsin genellikle paralı oluyorlar ama sitede var ne kadar düzgün onu bilmiyorum

justypeker

Member
RC Point
0
knk yemedim yeni hesap açıyorum 2-3 el sonra geri banlıyorlar

hwıd yedim sandım yeni hesap açmayı denedim 2-3 el sonra geri ban yiyorum bu hep böyle oluyo

dediğin gibi olmuş kendi pc me monütör alınınca ordan sıkıntı çıkmaz diye umuyorum
format attıktan sonra bi önceki bios update çek bilgisayara düzelir

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
İşte bu: delay ban diyiliyor, bir nevi donanım banı işte, bunu kaldırmak o kadar kolay değil, forum da valorant hile&hack kategorisini inceleyebilirsin.