Hileyi açamayanlar ve s48 alan buraya baksın!

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Merhaba değerli Reality Cheats ailesi bildiğiniz üzere wolftü'de s48 hatası alıyoruz. Bunun sebebi Battleye sisteminin detaylara bakmadan her şüpheli harekete s48 vermesi yani hile olduğunu düşünüyor hile kullanmadığım hesaplardan da s48 alıyorum çunkü arkada antivirüs programı olan Avast açıktı yani hile kullanmamanıza rağmen bnalanıyorsunuz. Buraya kadar herşey tamam, şimdi gelelim hileyi açmak için insider(tester) nasıl olunur. Onuda yoruma yazacağım.

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Merhaba değerli Reality Cheats ailesi bildiğiniz üzere wolftü'de s48 hatası alıyoruz. Bunun sebebi Battleye sisteminin detaylara bakmadan her şüpheli harekete s48 vermesi yani hile olduğunu düşünüyor hile kullanmadığım hesaplardan da s48 alıyorum çunkü arkada antivirüs programı olan Avast açıktı yani hile kullanmamanıza rağmen bnalanıyorsunuz. Buraya kadar herşey tamam, şimdi gelelim hileyi açmak için insider(tester) nasıl olunur. Onuda yoruma yazacağım.
Hileyi açmak istediğinizde "başlatma izni yok" Yazıyor bunun sebebi gerekli rütbeye sahip olmamanız tester rütbesini yalnızca "admin" lerden alabilirsiniz gerekli koşullar ise ; site içinde aktif olmak, 1000+ mesaj sayısı , gerektiğinde hileleri test etme şartları aranıyor. Umarım aklınızdaki soru işaretlerini gidere bilmişim dir. Değerli RC vakitleri dilerim. Gününüz iyi geçsin umuduyla.
PoRSuKv~

skrulls_20

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Ben hileyi bile acamadım hala rütbe yükselt diyor kac mesajda yükselcek bu başlatma izni yok sayfası var