Hileyi Başlatamıyorum

Hiledilmem

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
CS2 hilesini yapacaktım ama hileyi başlattıktan sonra
Windows 11 Engelleyici algılandı. Bu bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor... Tekrar deneyin.
Devam etmek için herhangi bir tuşa basın. . . diye bir uyarı alıyorum tekrar başlattım düzelmedi nasıl düzeltebilirim

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
dcontrol diye prog var onu indirip oradan bütün güvenliği devre dışı bırakıp onu da deeneyebilirsin ekstra bir çözüm yöntemi ama bu dcontrol bütün güvenliği devre dışı bırakıyor sonra yine aynı prog aktif edebiliyorsun

Hiledilmem

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
dcontrol diye prog var onu indirip oradan bütün güvenliği devre dışı bırakıp onu da deeneyebilirsin ekstra bir çözüm yöntemi ama bu dcontrol bütün güvenliği devre dışı bırakıyor sonra yine aynı prog aktif edebiliyorsun
yaptım yine aynı vanguard hatası veriyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bütün korumalar windows defender komple kapalı olmasına ragmen yine Vanguard(vgk.sys) Anti-Cheat is waiting to be closed. hatası veriyor

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
kanka bende başka çözüm kalmadı format at ve sadece belirli şeyleri yükle öyle dene.
belki son çare sistem geri yükleme deneyebilirsin

Hiledilmem

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
kanka bende başka çözüm kalmadı format at ve sadece belirli şeyleri yükle öyle dene.
belki son çare sistem geri yükleme deneyebilirsin
daha öncesinde windows 10 kullanıyordum herhangi bir sıkıntı yoktu yeni bilgisayara geçtikten sonra bu hatayı vermeye başladı zaten cokta bir oyun yok pcde

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
kanka win 11 sıkıntılı işletim sistemi zaten . sıkıntılıdan kastım çok güvenli sistem en ufak hileye falan çok kapalı tamam hilesini yapanlar oluyor ama her hile de çalışmaz sağlam programcı lazım win 11 de çalışan hile yapabilen bence yeni pc de win 10 dön eğer hile işlerine devam edceksen etmeyeceksen eğer hiç dönme win 11 hile harici cillop