5.günümdeyim sıfırdan hesap kasıyorum hesap 10 lvl oldu 20den fazla maçım var hala ban yemedim knkyanlış bilgi verme dostum anticheat kendisi algılıyor maça girmese bile hileyi inject ettikten sonra poligona girip çıksa bile hile DT olduğu için ban yiyecek undedected bir hile olsaydı belki ozaman yalnızca reportlanınca ban yerdi fakat sitedeki hile ücretsiz = DT
Sürekli açabiliyorsan bizede söylermisin nasıl bandan kurtuluruz diye?birsürü hesapta yedim zaten bi ara sıfır hesabı plata cıkarana kadar hileyle oynamıştım bı aradan sonra ban atmaya başladı vallah
30 doların var mıSürekli açabiliyorsan bizede söylermisin nasıl bandan kurtuluruz diye?
istersen 1 gün kullan bir yerden sonra gidiyorsun.birsürü hesapta yedim zaten bi ara sıfır hesabı plata cıkarana kadar hileyle oynamıştım bı aradan sonra ban atmaya başladı vallah
yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.30 doların var mı
varsa git woofer al 3 günde bir spoof attırıyor ömür boyu
woofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar paraistersen 1 gün kullan bir yerden sonra gidiyorsun.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
yani arkadaşım kullanıyordu da yine ban yeme ihtimalin var daha düşükte olsa daha pahalı hileler vs kurtarıyor bir tık ama onları da yani anlıyorsun artık oyunda gördüğünde.
valorant hileyle oynanmaz ya çocuk oyunu gibi geliyor bana çok iğrenç ortamı var immo eloda arkadaşım hile kullandı onun yüzünden bütün emeğim olan hesabım gitmişti ondan pek sıcak bakmıyorum valorant içinwoofer hile değil knk spoof için şu an hile piyasasına bakarsak 7 günlüğü 30 dolar tr fiyatı 560 tl falan ücretsiz alırsan da yazılımı kötüdür işte yani dediğin gibi ama yapcak bişe yok o kadar para
aynı şeyi cs de yaiamıştımvalorant hileyle oynanmaz ya çocuk oyunu gibi geliyor bana çok iğrenç ortamı var immo eloda arkadaşım hile kullandı onun yüzünden bütün emeğim olan hesabım gitmişti ondan pek sıcak bakmıyorum valorant için