Host dosyası temizleme aracı RC

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
https://realui.app/ adresinden RC host cleaner diye bi program indirdim.
Çalıştıramadım hata verdi program, tekrar deneyeceğimde bu program host dosyamı tamamen sıfırlıyor mu yoksa
Bu siteye girebilmem için düzenliyor mu anlamadım.
Ve diğer oyun hilelerinde çıkan virüs uyarılarına kıyasla pc programı açtırmamak için her şekilde engellemeye çalışıyor beni kullanan var mı diye soracaktım o yüzden.

Çözüm
Artık o program kullanılmamaktadır.
Realui indirerek hostunuzu temizleyebilir, sitemize erişim sağlayabilirsiniz.
Başka sitelere giriş yapabilmek istiyorsanız orasıyla iletişime geçiniz.
Diğer sitelere giriş yapabilmek için bizden host cleaner istemeyin.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Eğer Real-UI Loader açarsanız siteye girebilmeniz için ayarlıyor.Eğer RCHostsCleaner açarsanız sıfırlıyor(yeniliyor) diye biliyorum.Kolay gelsin.

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Eğer Real-UI Loader açarsanız siteye girebilmeniz için ayarlıyor.Eğer RCHostsCleaner açarsanız sıfırlıyor(yeniliyor) diye biliyorum.Kolay gelsin.
Bu windows un inatla engellemesi hakkında bir fikrin var mı ? Virüs olarak görmesine tamamım da diğer virüslerden çok daha fazla abartıyor ve birsürü uyarı veriyor.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Bu windows un inatla engellemesi hakkında bir fikrin var mı ? Virüs olarak görmesine tamamım da diğer virüslerden çok daha fazla abartıyor ve birsürü uyarı veriyor.
Çünkü Windows bunu engelleyince sen windowsu engelliyorsun.Windows da çatlıyor ve sürekli bildirim yoluuyor. Hatta virüs korumasını kapatsam çakal pc 2-3 gün sonra tekrar kendiliğinden açıyor.

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Çünkü Windows bunu engelleyince sen windowsu engelliyorsun.Windows da çatlıyor ve sürekli bildirim yoluuyor. Hatta virüs korumasını kapatsam çakal pc 2-3 gün sonra tekrar kendiliğinden açıyor.
Bende pc yi her başlattığımda tekrar açıyor virüs korumasını ve bunu kapatamıyorum ya başka işletim sistemine bile geçmeyi düşündüm. Çok saçma bi şekilde her resette ve her 4-5 saatte bir tekrar otomatik açıyor korumayı

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Bende pc yi her başlattığımda tekrar açıyor virüs korumasını ve bunu kapatamıyorum ya başka işletim sistemine bile geçmeyi düşündüm. Çok saçma bi şekilde her resette ve her 4-5 saatte bir tekrar otomatik açıyor korumayı
Kaldıramıyor sjdklsdksjl Patlıyor resmen sen onu engelleyince.Burdan sana sesleniyorum defender patlamaa : D

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
knk sana atıyım istersen
Default host dosyasını mı ?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Usta link istememiş sadece soru sormuş.Soruyu da barbossa cevapladı.Lütfen konuyu okuyup konula alakalı yanıtlar yapınız.
Kendim yapınca çalışsa işime yarar aslında da kendim host dosyasını atınca hiçbir etkisi olmuyor gibi. Belki dosyayı yanlış kaydediyorum ya da dosya türünü