Selamın Aleykum arkadaşlar. Zamanında eskiler bilir Kore çıkışlı sonradan Joygaminde dahil olduğu Hounds The Last Hope isimli bir oyun vardı. İlk olarak Türk sunucusu kapandı Çok sonradan bayağı bir zaman sonra Japon sunucusu kapandı o sırada sıfır bir hesabımla Japon sunucusunda yeni hesap açıp orada oynuyordum. Şuan bildiğim kadarıyla tek aktif kalan Kore sunucusu onda kayıt yapıp indiremiyorum. Bu oyun hakkında eskilerden bilgisi olan varsa eğer rica etsem şu an aktif sunucusu var mı varsa nerden nasıl kayıt olunur. Nasıl indirilir. Yahut Kore sunucusundan bir hesap açıp bir indirme yolu varsa bana gösterip yardımcı olabilir mi aşırı zevk alarak oynadığıım bir oyundu çok özledim. Sorun tek aktif sunucu Kore sunucusu diye biliyorum ondanda kayıt olurken kimlik bilgisi s vs vs istiyor sanıyorum anlıyamadım herhangi bir hesap açıp indirme yöntemini gsterecek arkadaşlar varsa yardım edebilir mi rica etsem Farklı sunucular bulan ya da. Teşekkür ederim şimdiden. Lütfen bilgisi olanlar yazsın.