Hristiyan oluş hikayem ve A.M.A.

Laudy

先苦后甜
Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Herkesin kendi özgür düşüncesi. Kendi fikirlerinle haraket etmek diye buna denir. Ailen müslüman olabilir sen farklı düşüncedesindir istediğin dine inanabilirsin. Annen baban da dahil kimsenin karışıp müdahale etmeye hakkı yoktur. Sadece fikri müdahaleler hariç. İlerideki hayatında iyi şanslar !

TLOW1624

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Saygı ve desteklerini ileten herkese teşekkürler. Saçma bir şekilde müslüman olduğunu dile getiren arkadaşlara da, ehmm tamam(?)

SlientDeath

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Okurken büyülendim fakat ben bir test yaptım 1 ay boyunca 5 vakit namaz kıldım. Ve her namazdan sonra aynı duayı ettim. Bir süre sonra istediğimin gerçekleşmesini mantıklı bulmuştum. Fakat oturmayan bir şey vardı ya başka şekilde de yardım isteseydim nasıl olucaktı ? Bu seferde hrıstiyanlar nasıl dua ediyorsa öyle ettim. Ve olması zor olan bir şey dilememiştim gayet normaldi fakat gerçekleşmedi ve devam ettim daha çok ettim ve gram bir şey değişmedi ve tekrar dinime islama devam ettim ve gerçektende allahın gerçek olduğuna inandın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Okurken büyülendim fakat ben bir test yaptım 1 ay boyunca 5 vakit namaz kıldım. Ve her namazdan sonra aynı duayı ettim. Bir süre sonra istediğimin gerçekleşmesini mantıklı bulmuştum. Fakat oturmayan bir şey vardı ya başka şekilde de yardım isteseydim nasıl olucaktı ? Bu seferde hrıstiyanlar nasıl dua ediyorsa öyle ettim. Ve olması zor olan bir şey dilememiştim gayet normaldi fakat gerçekleşmedi ve devam ettim daha çok ettim ve gram bir şey değişmedi ve tekrar dinime islama devam ettim ve gerçektende allahın gerçek olduğuna inandın