Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

https://medipediform.com/

princess

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak yasaktır
Site o kadar bokdan ki tüm tarayıcılarda denedim tüm çerezleri temizledim tüm reklam engelleyici ve anti vürüsleri kapadım dns ayarlarına varana kadar kontrol ettim realitycheats uygulamasına girmek için malesef dorulama gerek ya reklam dorulaması olmuyor yapay zeka bile bunu sitenin sorunu olduğunu siteye reklam yüklemediklerini söyledi boş boş akıl vercekseniz yanıt dahi yazmayın siz demeden sizin diyceniz tüm yöntemleri denedim ki eski kullanıcıyım bişiler biliyin bırakında @Admin @yönetim #admin #yönetim

Ekli dosyalar

• 1786857384157.png
    1786857384157.png
    114.9 KB · Görüntüleme: 8
Moderatör tarafında düzenlendi:

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
yarak kafa boş boş akıl vermek değil konu bir ayarları kapatmakta değil. Sistemde kontrol ettim çoğu kişilerde banner reklamlar kısıtlanmış ancak reklam onayını sorunsuz yapan küçük bir kesim var.
Google'a kisileştirilmiş reklamlar diye aratıp kisileştirilmiş reklamları main hesabınızda aktif edip markaları '+' butonuyla dahil edip bir 10 dakika civarı sonra sayfayı bir kaç kez yenileyip kontrol edin.
Sorun hakkında araştırıyorum, iyi forumlar.

princess

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
abonelik vip falan yokmu satın alıyım reklamsız direkt giriş
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yarak kafa boş boş akıl vermek değil konu bir ayarları kapatmakta değil. Sistemde kontrol ettim çoğu kişilerde banner reklamlar kısıtlanmış ancak reklam onayını sorunsuz yapan küçük bir kesim var.
Google'a kisileştirilmiş reklamlar diye aratıp kisileştirilmiş reklamları main hesabınızda aktif edip markaları '+' butonuyla dahil edip bir 10 dakika civarı sonra sayfayı bir kaç kez yenileyip kontrol edin.
Sorun hakkında araştırıyorum, iyi forumlar.
abonelik vip falan yokmu satın alıyım reklamsız direkt giriş

Atkr56

Active Member
Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Haftalık Aktif 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Beğeni İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Admin bu oyundan atma ile ilgili olan sorunumuza ne zaman çözüm bulunacak oyuna giriyorum bi odada oynadıktan sonra oyun bitiminde direk atıyor oyundan lütfen bi çözüm bulunsun.!

ardabarda01

Active Member
Günlük Ziyaretçi İlk Beğeni İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Site o kadar bokdan ki tüm tarayıcılarda denedim tüm çerezleri temizledim tüm reklam engelleyici ve anti vürüsleri kapadım dns ayarlarına varana kadar kontrol ettim realitycheats uygulamasına girmek için malesef dorulama gerek ya reklam dorulaması olmuyor yapay zeka bile bunu sitenin sorunu olduğunu siteye reklam yüklemediklerini söyledi boş boş akıl vercekseniz yanıt dahi yazmayın siz demeden sizin diyceniz tüm yöntemleri denedim ki eski kullanıcıyım bişiler biliyin bırakında @Admin @yönetim #admin #yönetim
eline saglık patron