Hwid ban kaldırma (VALORANT)

KaKaan42

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Ben ban yedim valoranttan sonra pc ye format attım yine gitmedi ban val 1 koduyla hata veriyor. Biraz araştırdıktan sonra bunun HWİD ban olduğunu anladım yardımcı olabilicek varmi.

Attractive19

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Bende 2 hafta önce yemiştim hwid. Format atıp bios update yapıp disk seriallerini değişitirp valorantı başka diske kurdum temizden. Ban kalktı sıkıntısız 2 haftadır oynuyorum. Anakartım Gigabye arkadaşımınkini de kaldırdım aynı şekil onun da Asus.

Attractive19

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Bende 2 hafta önce yemiştim hwid. Format atıp bios update yapıp disk seriallerini değişitirp valorantı başka diske kurdum temizden. Ban kalktı sıkıntısız 2 haftadır oynuyorum. Anakartım Gigabye arkadaşımınkini de kaldırdım aynı şekil onun da Asus.
Windows sürümüde alakalı buarada. Win10 1909, 1809 sürümüyle denedim çalıştı.

Nacorsss

Super Member
Konular
7
RC Point
0
laptop için olurmu hocam bu arada videosu falan varsa atarmısın

akifklnc71

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Hocam RealUI üzerinde bir spoofer var. Eğer Confirmed Member ve üzeri rölünüz varsa, kullanabilirsiniz. (BattlEye, EasyAntiCheat veya diğer anti cheat programlarını bilgisayardan kaldırın.)

beycanefe17

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
22
RC Point
0
burdaki spooferi kullandıktan sonra format at bidaha kullan ve oyunu yükle böyle yaptım ben bende düzeldi ama ben van152 alıyodum olmayadabilir