hwid banlı bilgisayardan legal çara girmek

heaveann

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
ben galiba hwid ban yedim sormak istediğim şey hile kullanmadığım bir car ile hwid banlı biş bilgisayardan girince gösterilen '' hesabınız banlandı '' uyarısı hwid banı olmayan bir bilgisayardan girince de banlı olarak sayılıyor mu o çar legal bi çara hwid banlı bir bilgisayardan girdim çarım komple mi banlandı bunu merak ediorum teşekkürler.

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Evet hwid banlı bir bilgisayardan banlanmamis bir hesaba giriş yaparsanız hesabınız da banlanir. Farklı bir bilgisayardan o hesaba tekrar giriş yapamazsınız tamamen tüm sunuculardan yasaklama alırsınız.

Immortalxd

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Evet hwid banlı bir bilgisayardan banlanmamis bir hesaba giriş yaparsanız hesabınız da banlanir. Farklı bir bilgisayardan o hesaba tekrar giriş yapamazsınız tamamen tüm sunuculardan yasaklama alırsınız.
eyw reis bende arıoyorudm bunu

heaveann

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
sağolasın asıl çarıma yzık oldu o zaman

erdemwin

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Eğer kullandığın bilgisayarda van152 hatası alırsan legal bir çara girersen van152 hatası alirsin ama hesabın ban yemez.
Ama kullandığın bilgisayarda delay ban varsa yani 2 3 maçtan sonra val5 hatasi alıyorsan girdiğin hesapta banlanir.
Bu iki durumuda yaşadım

heaveann

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Eğer kullandığın bilgisayarda van152 hatası alırsan legal bir çara girersen van152 hatası alirsin ama hesabın ban yemez.
Ama kullandığın bilgisayarda delay ban varsa yani 2 3 maçtan sonra val5 hatasi alıyorsan girdiğin hesapta banlanir.
Bu iki durumuda yaşadım
apex oynuyorum direk BANNED yazısı çıktı karşıma :D