HWİD yasağı valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konan

Super Member
Konular
28
RC Point
0
Valorantta maalesef 4 aylık HWID yedim dandik siteden kullandığım için sabredemedim mesaj kasıp daha iyisini kullanmaya. ne yapmalıyım? her girdiğim hesap mutlaka askıya alınıyor VAN152 diyor atıyor istisnasız, formatla geçmedi.
GTX 1650
İ5-11400H işlemci
8 GB ram
BIOS Modu UEFI
Temel Kart Üreticisi TGL

Temel Kart Ürünü Scala_TLS

Temel Kart Sürümü V1.19

Konan

Super Member
Konular
28
RC Point
0
yüzde yüz olmaması beni oldukça korkutuyor o yüzden yapmadım o yöntemi, çünkü benim bios biraz sıkıntılı acer nito 5 an515-57 laptop kullanıyorum, sipariş etmiştim, geldiğinde UEFİ bios vardı ama içine win10 kurmaya çalışırken disk görmüyordu ve birçok şey yaşadım o yüzden pek formatla uğraşma taraftarı değilim. Sanırım 4 ay beklemek zorundayım çünkü diğer bir tane daha bilidnik forum var resmen üstünden twitch botu kasıyor seni kullanarak arkaplanda loaderı açtığın anda :D

1Enjoy

Forward
Owner
Konular
40
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
yüzde yüz olmaması beni oldukça korkutuyor o yüzden yapmadım o yöntemi, çünkü benim bios biraz sıkıntılı acer nito 5 an515-57 laptop kullanıyorum, sipariş etmiştim, geldiğinde UEFİ bios vardı ama içine win10 kurmaya çalışırken disk görmüyordu ve birçok şey yaşadım o yüzden pek formatla uğraşma taraftarı değilim. Sanırım 4 ay beklemek zorundayım çünkü diğer bir tane daha bilidnik forum var resmen üstünden twitch botu kasıyor seni kullanarak arkaplanda loaderı açtığın anda :D
Bot konusunda yorum yapmayacağım 🤭
Her ne kadar legit oynasanızda ne olduğu belirsiz ordan burdan toplama vb.net loadere eklenen hileler ban yedirebiliyor.
Biosun sıkıntılıysa hiç girme spoof işine formatsız ve up/downsuz sağlıklı spooflaman zor. Oyunu çok fazla oynamıyorsanız 4 ay beklemeniz daha mantıklı olacaktır.

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Her ne kadar legit oynasanızda ne olduğu belirsiz ordan burdan toplama vb.net loadere eklenen hileler ban yedirebiliyor.
Biosun sıkıntılıysa hiç girme spoof işine formatsız ve up/downsuz sağlıklı spooflaman zor. Oyunu çok fazla oynamıyorsanız 4 ay beklemeniz daha mantıklı.
İşlemci modeliniz "FCBGA1787" soketi ile uyumlu. Biraz araştırma yaptım ve bilgisayarınıza takılı olan anakart modelini tam olarak bulamadım. Laptop olmasından mütevellit işinizi göreceğini düşünmüyorum. Ama denemekten zarar gelmez.

TyperHUB

Super Member
RC Point
0
diğer forumlarda veya discord sunucularında görduğunuz her toplama programı denemeyin burada neden bulunuyoruz yapmayınki hwid ban yemeyin cidden yazık olmuş aslında üzüldüm yani.

muco64

Ultra Member
Konular
5
RC Point
0
Uzun işlemler dışında önerebileceğim birkaç seçenek var.

Formatsız spoofer kullanabilirsin fakat bu spoofer ücretli olarak satıyorlar.

Fakat güvenilir bir spoofer olmalı yoksa donanımını mahvedebilir.

Bu formatlı diye sunulan spooferler genelde işe yararsa da tek seferlik hakkın oluyor.

Diğer soruna gelirsek

Eğer dandik bir hile de kullansan mesajını yükseltip kaliteli diye düşündüğün hile de kullansan her türlü valoranttan hwid ban yiyeceksin.

Bunun bilincinde olmanı tavsiye ederim.

Valorantın yüksek hile koruması yüzünden böyle , kesin bir sonucu ve çözümü yok , şimdilik.

Son düzenleme:

Konan

Super Member
Konular
28
RC Point
0
Biosun sıkıntılıysa hiç girme spoof işine formatsız ve up/downsuz sağlıklı spooflaman zor. Oyunu çok fazla oynamıyorsanız 4 ay beklemeniz daha mantıklı olacaktır.
Pekala, riottan da olumsuz cevap aldığıma göre 4 ay uzak durma zamanı valoranttan. Konuyu çözüldü olarak sayıyorum nasıl kapatacağımi bilmiyorum teşekkürler diğer yorum atanlara da teşekkür ederim ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...