Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

INSTAGRAM BAN OPEN

yaparsinmami

Active Member
İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Beğeni İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
SELAMUNALEYKUM :)

INSTAGRAM ASKIYA ALINAN HESAPLARINIZIN AÇILMASI İÇİN GENELDE KIMLIK ISTIYOR
TABI BAZI KULLANICILAR DIREK KIMLIK ATIYOR VE INSTAGRAM BUNU SUREKLI RED EDIYOR BUNUN SEBEBI KIMLIGINIZIN
BAŞKA BIR HESAPTA AKTİD OLDUGU İÇİN

PEKİ NASIL AÇABILIRIZ BIR DURUMDA FAKAT BU METHOOD HESAP KAPANIR KAPANMAZ DURUMUNDA YAPILCAK
BIR MUHADELE OLUR

1. ITIRAZ EKRANINDA ORTALAMA 1-2 DK BEKLIYORUZ
2.ITIRAZ ET BUTONUNA TIKLAYIN
3.SIZDEN KIMLIK ISTICEK DEVAM BUTONUNA BASIN
4.ONUNUZE PASSAPORT VERGİ VEYA AİLE CUZDANI HATTA ULUSAL KIMLIK ISTICEKTIR
5. SİZ SÜRÜCÜ KİMLİK VEYA EHLİYET OLAN BUTONA TIKLAYIP
6. HERHANGIBI ARKADASINIZ DOSTUNUZ EŞİNİZ KIMINKI VARSA ONUN EHLIYETINI ALIP KIMLIK DOGRULAMA GIBI YAPICAKSINIZ
7.EHLIYETIN RESMINI GONDERDIKDEN SONRA 10 SN İÇİNDE VEYA 0-30 DK ICINDE HESABINIZ AKTİF OLUCAKTIR

ASKIYA ALINAN VE İTİRAZ HAKKI OLAN HESAPLAR ICIN KESİN ÇÖZÜMDÜR NORMAL KAPATILAN HESABINDA FORMUNU ETKILESIME GORE VERIRIM
IYI FORMLAR DILERIM :)

whywecome

Confirmed Memb.
Profilini Tamamla Top Commenter İlk Paylaşım İlk Beğeni İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
1
RC Point
0
yani kimlik yerine ehliyet mi kullanılmalı

yaparsinmami

Active Member
İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Beğeni İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0

whywecome

Confirmed Memb.
Profilini Tamamla Top Commenter İlk Paylaşım İlk Beğeni İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
1
RC Point
0
bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu
peki benim ehliyetim ile farklı bir kişi yapsa oluyormu detaulı inceleme söz konusu mu ?

yaparsinmami

Active Member
Konular
3
RC Point
0
bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu
peki benim ehliyetim ile farklı bir kişi yapsa oluyormu detaulı inceleme söz konusu mu ?
istedıgın hesabı acabılırsın askıya alınan hesaplar ıcın gecerlık kımlık ısterse onun yerıne ehlıyet butonuna tıklayıp normal ehlıyetı gonderebılırsın hesaplar fark etmıyor

whywecome

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
istedıgın hesabı acabılırsın askıya alınan hesaplar ıcın gecerlık kımlık ısterse onun yerıne ehlıyet butonuna tıklayıp normal ehlıyetı gonderebılırsın hesaplar fark etmıyor
hesap patlatma olayları doğru mu hikaye mi peki

yaparsinmami

Active Member
Konular
3
RC Point
0
hesap şifre kırma muhabbetleri işte
şifre kırma veya hesap çalma muhabbetı yoktur temamen sosyal muhendıslık gerektıren bır durum buda yanı karsındakı kısıyı manupule edip hesabını alıyorsun dıger yontemler ıse keyloger rat trojen gibi programlar aracılıgıyla telefona veya bılgısayara sızarak ihtimal varsa alabılırsın ama suankı güvenlik açısı cok zor güvenli cıhaz muhabbetlerı falan kısası yalan dıyebılırım bunu sadece devlet ve devlet calısanları yapabılır cunku ınstagram polıtıkasında resmı veri sozlesmesı var sadece gercek olan hesap kapatma açma vb seyler gerceklesebılır