Instagram Çok Kolay Hesap Kapatma Methodu | 2021 Güncel

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
instagram, instagram hesap silme, instagram kapattırma, instagram hesap kapatma method 2021, instagram hesap kapatma formu, instagram hesap kapatma başkasının, instagram hesap kapatma linki, instagram hesap kapatan foto,

:yazili_anlatim:

Merhaba dostlar,
Bu konumda sizlere nasıl Instagram'da bir kişinin hesabını kapatabileceğinizi göstereceğim. Bu methodu doğru yaparsanız,
büyük ihtimalle kurbanın hesabını 30dk içinde kapatmış olursunuz.

Bu methodda tek yapmanız veya yaptırtmanız gereken şey Photoshop'dur. Methodun detayları için konuya girişelim.

Öncelikle kapatacağınız hesapta yüz resmi olması gerekiyor. O yüzü alıp boş bir kimliğe shop ile koyuyorsunuz ve bilgileri dolduruyorsunuz. (İsim - Soyisim, Doğum tarihi, T.C N0 vs.)
Bu bilgiler kapatacağınız hesabın isim - soyismiyle aynı olmalıdır, doğum tarihi yaşına yakın bir tarih olmalıdır. Örneğin, kapatacağınız hesap 20 yaşında ise 15.08.2001 gibi rakamlar yazmalısınız. T.C. K1mlik num4rasını sallayabilirsiniz.

FORM LİNKİ:

Yukarıdaki forma VPN'e (Amerika) bağlanıp girin.

- Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış.
- Evet, taklit edilen kişi benim.

1620984423534.png

Yukarıdaki resimdeki seçip gerekli bilgileri dolduruyorsunuz. (Kimliğe yazdığınız bilgilerin aynısını girin.)
Gerekli bilgileri doldurduktan sonra "Dosyaları Seç"e basıp oluşturduğumuz k1mlik shopunu seçiyoruz.

Formu doldurup gönderidikten sonra yan hesaptan İntihar basıp bekliyorsunuz. :)
İyi günler.​

enverarslann

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Şikayet etmek için açtığımız hesabın yeni olmasında bir sakınca var mı