hasan05
Super Member
- Konular
- 33
- RC Point
- 0
Deniyorum hocam teşşekür ederimEski sürümünü tarafımca uploadlayayım size hocam eski sürümünde var bu bu sürümü kaldırın ve atacağım linkteki sürümü indirin bunu kurduktan sonra ayarları yapabilirsiniz, Ancak Fortnite, RainbowSix Siege ve Valorantta detected söyleyeyim (half life ta ve cs 1.6 da vs çalışıyor (vb diğer oyunlarda) ancak wireframe değil diğer z test-write özellikleri falan denersiniz)
İndirme linki
VirusTotal
Hocam tuşa atadım ama bastığım zaman bir değişiklik olmuyor discordtan yardım edermisinizEski sürümünü tarafımca uploadlayayım size hocam eski sürümünde var bu bu sürümü kaldırın ve atacağım linkteki sürümü indirin bunu kurduktan sonra ayarları yapabilirsiniz, Ancak Fortnite, RainbowSix Siege ve Valorantta detected söyleyeyim (half life ta ve cs 1.6 da vs çalışıyor (vb diğer oyunlarda) ancak wireframe değil diğer z test-write özellikleri falan denersiniz)
İndirme linki
VirusTotal
Çark simgesine basın orada oyunları otomatik taraması için bir tuş var en üstte onu açık yapın, eğer oyunda sol üstte fps göstergesi olmazsa çalışmıyor, yani oyunu görmüyor demektir oyunun directx sürümü directx9 altıysa ve desteklenmeyen farklı bir renderer kullanıyorsa yapamazsınızHocam tuşa atadım ama bastığım zaman bir değişiklik olmuyor discordtan yardım edermisiniz
eski sürümde var kral bunda yokİnterneten baya araştırdım millete show wiredafe bir butonu var ama bende yok nasıl yapıcam?
Ekli dosyayı görüntüle 20470
Bende Bunlar var.
Ekli dosyayı görüntüle 20471
adamlarda bunda.