Internet üzerinden para kazanma fikirleri:

RDRN Media

Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
Internet üzerinden para kazanma fikirleri:

1. Online Freelance İşler: Online olarak freelance işler yaparak para kazanabilirsiniz. Örneğin, yazılım, grafik tasarım, makale yazma gibi hizmetler sunabilirsiniz.
  2. Affiliate Marketing: Başka bir şirketin ürünlerini tanıtmak ve satış yapmak için affiliate marketing yapabilirsiniz. Ürün satışı yaparsanız, komisyon kazanabilirsiniz.
  3. E-ticaret: Kendi e-ticaret sitenizi açarak ürün satışı yapabilirsiniz. Ürünlerinizi online olarak satarak para kazanabilirsiniz.
  4. YouTube Kanalı: Youtube üzerinden videolar yükleyerek para kazanabilirsiniz. Kanalınız popüler hale geldiğinde, reklamlarla para kazanabilirsiniz.
  5. Online Sınav ve Anketler: Online sınav ve anketler yaparak para kazanabilirsiniz. Bu, kolay ve hızlı para kazanma yollarından biridir.
Bu fikirler sıralama şeklinde değil, size uygun olan ve ilginizi çeken fikirleri deneme şansı verilebilir. Ayrıca, internet üzerinde birçok e-kitap ve makale bulunmaktadır ve internet üzerinden para kazanma fikirleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

eraslann0

Active Member
Konular
3
RC Point
0
youtube dışında hepsini yapmaya çalışıyorum her ne kadar para kazanamasakta

seyit1b

Super Member
Konular
4
RC Point
0
bence ürünleri toptan almak ve o şekikde başka sitelerden aracı şekilde satmak mantıklı yada başka sitede olan ürünü kendin biraz daha farklı bir fiyata koyup aracılık yaparak sermayesiz para kazanabilirsin

umutfidan07

Super Member
RC Point
0
knk boş boş tiktok videoları çek kazan paranı o kadar (ciddiyim)

Fr0zeNFeaR

Member
RC Point
0
Google'a freelancer yazdığın zaman güvenli sitelerden iş yapabilirsin ben eskiden yapıyordum şimdi bıraktım

Atlas Efe

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Al sat yapabilirsin mesela. Ben bi ara sistem toplayıp toplu satardım. 2k 3k rahat kar ederdim öneririm