İphone herzaman öndedirmerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
İphone herzaman öndedirmerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
iphone agamerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
16 pro max iyi ama bi süre sonra iphonden soğudum ben androide geçmek istiyorum nedensemerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
kesinlikle 16 pro max çünkü apple ürünleri uzun zaman güncelleme alabiliyor ve optimizasyon andoid telefonlara göre çok daha iyi zaten kamera farkını söylemeye bile gerek duymuyorummerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
24 ultramerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()
olamalakmerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önceki forumumda s24 ultra mı 16 pro max mi diye sormuştum şimdide sorumu tazeliyorum![]()