iphpne cihaz ile ilgili sorum

AlfaBurak

Ultra Member
Konular
191
RC Point
0
ben cihazımı üçret karşılığı kvk ya verdim bana 0 cihaz gelecek dedi fakat swap kutuda gelecek dendi 5 defa sordum toplama cihaz değil dimi yok dedi 0 chazdr dendi yani bu cihazın N ilemi başlaması gerekiyor Eğer f ilebaşlarsa itiraz etme hakım vardır dimi
seri nuamraların baş harfindeki anlamları

m = genelde sıfır alınan cihazlarda yazar
n = birebir apple den değişim cihazıdır sıfırdır swap cihazdır
f = apple tarafından diğer cihazlardan parçaları ayıklanıp 0 kasa ve 0 ekran takılıp piyasaya sunulan cihazlardır
p = ise özel ürütim cihazıdr

YANITLA

fekinci3466

Super Member
Konular
8
RC Point
0
kanka benim bildiğim başka müşterilerin getirdiği arızalı telefonları tamamen sıfır bir şekilde toplayıp ekran ve kasa sıfır takılıyor yani içerisindeki parçaların kullanılabilir olanları kullanıyorlar ben swap cihaz aldım garantiden hiç bir sorun çıkmadı daha iyi oldu hatta sıfır yani cidden iyi oluyor

AlfaBurak

Ultra Member
Konular
191
RC Point
0
kanka benim bildiğim başka müşterilerin getirdiği arızalı telefonları tamamen sıfır bir şekilde toplayıp ekran ve kasa sıfır takılıyor yani içerisindeki parçaların kullanılabilir olanları kullanıyorlar ben swap cihaz aldım garantiden hiç bir sorun çıkmadı daha iyi oldu hatta sıfır yani cidden iyi oluyor
kankam aldığın swap cihazın seri nuamra başlanğım harfi nedir birde hiç bir yerinde en ufak bi hata var mı ? çalışmasında kasasında vs

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
Eğer sana sözleşme de ya da konuşarak birebirde yapılmayacak 0 cihaz verilecek dendi ise itiraz edebilirsin bence.