Arkadaşlar daha önce kali,win7,win8,win10,win11 kullandım. Şuan win7 kullanmaktayım ve kek kullanmak için win10 geçicem ama pc win10 da yavaşlıyor win10 lite da da çalışırmı veya öneriler var mı yardımcı olunursa sevinirim
ghostspectre olup olmadığını nasıl anlayabilirim? win10 nun üzerinde şundan dolayı çok durdum çoğu kek win 10 da çalışıyorr o yüzden hani lite kullanırsam her açıcan rahat edeerim diye düşündüm
ghostspectre olup olmadığını nasıl anlayabilirim? win10 nun üzerinde şundan dolayı çok durdum çoğu kek win 10 da çalışıyorr o yüzden hani lite kullanırsam her açıcan rahat edeerim diye düşündüm
Post automatically merged by the system:
win 11 aslında güzel allltaki mac os tarzı görev çubuğu hoşuma gidiyor ama sistem el verişli değil
Post automatically merged by the system:
win 11 aslında güzel allltaki mac os tarzı görev çubuğu hoşuma gidiyor ama sistem el verişli değil
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.