İşletim sistemi değiştircem acil yardım

Xurely

Confirmed Memb.
Topics
12
Reaction score
10
RC Point
0
Arkadaşlar daha önce kali,win7,win8,win10,win11 kullandım. Şuan win7 kullanmaktayım ve kek kullanmak için win10 geçicem ama pc win10 da yavaşlıyor win10 lite da da çalışırmı veya öneriler var mı yardımcı olunursa sevinirim

Arishem

Banned Member
Topics
177
Solutions
34
Reaction score
4,192
RC Point
0
wın 10 lıte ıdare eder sızın ıcın 4 gb rame sahıpsenız wın 8.1 onerıyorum

Arishem

Banned Member
Topics
177
Solutions
34
Reaction score
4,192
RC Point
0
4 gb rame sahibim
wın 8.1 kullanın bence SSD yede sahıp degılsenız wın 10/11++ kurtarmıyor
yınede wın 10 lıte kullanabılırsınız kullandıgınız lıte ghostspectre olmasında lıte dıge paylasım yapmıslar orjınal halıyle aynı ıslem calıstırıyor cozemedım

Xurely

Confirmed Memb.
Topics
12
Reaction score
10
RC Point
0
wın 8.1 kullanın bence SSD yede sahıp degılsenız wın 10/11++ kurtarmıyor
yınede wın 10 lıte kullanabılırsınız kullandıgınız lıte ghostspectre olmasında lıte dıge paylasım yapmıslar orjınal halıyle aynı ıslem calıstırıyor cozemedım
ghostspectre olup olmadığını nasıl anlayabilirim? win10 nun üzerinde şundan dolayı çok durdum çoğu kek win 10 da çalışıyorr o yüzden hani lite kullanırsam her açıcan rahat edeerim diye düşündüm
Post automatically merged by the system:

al benden`de o kadar 11 gectim cok pişmanım
Lite bilmem ama win 10 iyi ben 11 geçtim pişmanım
win 11 aslında güzel allltaki mac os tarzı görev çubuğu hoşuma gidiyor ama sistem el verişli değil

Arishem

Banned Member
Topics
177
Solutions
34
Reaction score
4,192
RC Point
0
ghostspectre olup olmadığını nasıl anlayabilirim? win10 nun üzerinde şundan dolayı çok durdum çoğu kek win 10 da çalışıyorr o yüzden hani lite kullanırsam her açıcan rahat edeerim diye düşündüm

win 11 aslında güzel allltaki mac os tarzı görev çubuğu hoşuma gidiyor ama sistem el verişli değil
özelden yazdım bak ona

helehele00

Super Member
Topics
10
Reaction score
7
RC Point
0

işte kankam bende tam onu soylemek istiyorum