istanbul kıyamet vakti hilesi gelsin lütfen :(

kincibaba56

Super Member
Konular
23
RC Point
0
sevgili realitycheat ekibinden hilesini yapmasını istediğim oyun istanbul kıyamet vakti oyun hile kaynıyor ama biz oyuncular mağdur oluyoruz sizde bi hileinizi yapsanız bizde sizin reklamınızı yapsak bence cok oyuncu cekersinizz platformunuzda sizden ricam youtubedaki hilelere bakarak yapmanızı istiyorum Youtubeye ikv hile yazınca hile ile ilgili kısa videolar mevcut oyun metin 2 tarzı mesela adam arbalate edit yapmış adam herkese tek atıyor bunu yapsanız bile yeter adamlar kendi kendine item tasarlıyor oyun icinde kullanıyor itemi ismini küfürlü bile yapabiliyor sizden ricam bu hileyi yazmanız veya nasıl yapıldıgını anlatmanızı isterim cheatengine konusuna gelirsek can değerini buluyorum canımı 99999 yapıyorum fakat bu sadece bana gözüküyor servere gösteremiyoruz sadece bize gozüküyor bunu nasıl servere işleyip herkese görünmesini sağlayabilirim

datu3672

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
these youtuber hack s arent goood because they give only links which is such a long method

Giresunspor

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
İkv nin bu denli hileye bürünmesini istiyorsun zaten 2 tane gm'i kalmış oyunda 2 gündür giriş sağlanamıyor sunuculara artı olarak oyun motoru düşük olduğundan dolayı içerisine fazla güncelleme kapasiteleri yok o iri fare bitirdi zaten olayı, şimdi de e.ö sunucusunda 100 lvl ık arbateler varmış adam hileci olarak oyuna yeni yeni şeyler getiriyor :D