İsteyenlere ücretsiz site kuracağım.[RC Üyelerine özel]

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Konular
60
RC Point
0
Herkese selamlar dostlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi RC Üyelerine özel isteyen herkese ücretsiz SİTE-FORUM Kuracağım.
Bu forumu kurarken ücretsiz kaynaklardan yararlanacağım, Nasıl yapıldığına dair internette zaten bir çok video var ancak ben uğraşmak istemeyen arkadaşlar için bir kereye mahsus ücretsiz farklı uzantılarda Web siteyi oluşturup host ekleyip ve ne üzerine kullanacak ise ona göre Tema ekleyip sizlere sunacağım.
İsteyen arkadaşlar yorumda kendilerini belirtsin nasıl bir şey istiyor ise, ben admin paneli vs özel bilgiler için kendilerine özelden ulaşacağım.​

alperensirt

Banned Member
Konular
31
RC Point
0
hilelerimi sunabileceğim bir site lazım yani oyun içi para ile satıyorum onlara dair bilgiler ve ss leri olmasını ve sunucularım yt kanalımın da ulaşım için durmasını istiyorum ?

Rampax

💥⚡️𝐑𝐀𝐌𝐏𝐀𝐗 𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒𝐎𝐍⚡️💥
Legend Member
Konular
107
RC Point
0
Kimse kimseye bu devirde ücretsiz birşey yapmaz,yapsa bile bir çıkarı illaki olur dikkatli olun arkadaşlar :)

x0se

Banned Member
Konular
48
RC Point
0
FREE HOSTİNG İLE FORUM AÇACAKSIN SONRA 5 REQUESTS'E SUSPEND OLACAK.

emrefb58

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Kimse kimseye bu devirde ücretsiz birşey yapmaz,yapsa bile bir çıkarı illaki olur dikkatli olun arkadaşlar :)
Bedava peynir fare kapanında olur derler ama wixle kuracağı için muhtemelen sıkıntı olacağını sanmam tabi dikkatli olmakta fayda var

demasya63

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Selam kanka bana bi valorant hesap satabilcegim site kurabilirsen iyi olur dm gel ornek sitenin linkini atayım istersen.

Derin1adamm

Where is humanity going?
Ultra Member
Konular
60
RC Point
0
FREE HOSTİNG İLE FORUM AÇACAKSIN SONRA 5 REQUESTS'E SUSPEND OLACAK.
http://blackhack.ezyro.com/
yanlış hatırlamıyorsam 2 ay oldu ama yine de sen bilirsin prenses
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bedava peynir fare kapanında olur derler ama wixle kuracağı için muhtemelen sıkıntı olacağını sanmam tabi dikkatli olmakta fayda var
Aynen kardeşim benim wix :D