İtemSatışta Random Hesap Nasıl Satılır?

HopeNopeP

Active Member
Konular
4
RC Point
0
Son bir kaç gündür itemsatışta geziniyorum ve aklıma takıldı, insanlar bu hesapları nerden bulup satıyorlar? Bazılarının çaldığını biliyorumda bu kadar fazla hesabı çalmak kolay olmamalı.
Bunu araştırıp bende bu işe girmeyi planlıyorum bu hesapları nerden alabilirim, nasıl alabilirim deneyimlerinizi ve bilgilerinizi aktarabilir misiniz?

serdarsevkii

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
o kadar kolay olmamalı değil gerçekten o kadar kolay link hazırlayıp oltaliyolar gelen hesaplarıda satiyolar farkeden farkedince şifresini değişiyo combo olarakta satiliyor

HopeNopeP

Active Member
Konular
4
RC Point
0
o kadar kolay olmamalı değil gerçekten o kadar kolay link hazırlayıp oltaliyolar gelen hesaplarıda satiyolar farkeden farkedince şifresini değişiyo combo olarakta satiliyor
Toptan alıp satanlar oluyor diye biliyorum herkes aynı şeyi yapacak değil sonuçta ama toptan satan bir yer bulamadım henüz bilgin var mıdır?

serdarsevkii

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Toptan alıp satanlar oluyor diye biliyorum herkes aynı şeyi yapacak değil sonuçta ama toptan satan bir yer bulamadım henüz bilgin var mıdır?
türklerden alma türkler kazıkçı oluyor yabancı satan yerler bulabilirsin discordda combo olarak ama bu piyasada çok sahtekar var dikkatli olman lazım

erenozcinarr

Recep İvedik
Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Kanka Ben Biliyorum Gel Ortak Girişelim Bu İşe

slayzın

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
ben girmeni önermem ayrıca çok fazla ailevi değerlere küfür yiyorsun değmez aman bi karıda yok zaten

Sawi

Ultra Member
Konular
17
RC Point
0
İtemsatışa benziyen yabancı sitelerden alıp satan arkadaşım vardı onun gibi yapabilirsin

BaRunLost

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Çalıntı hesap dostum sakın alma para tuzağı

maykamca

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
26
RC Point
0
kanka hesabı alırsın da alır almaz bi bakarsın 4. tur da oyunda bi hesap :D 10 kişi girio